(04-09-2013, 19:15)PropJoe napisał(a): Ja tam oczekuję najlepszego rozrywkowego filmu przynajmniej ostatnich 3 lat, plus czegoś prawdziwie innowacyjnego i trzymającego w napięciu.
Te tytuł ciąży na Pacific Rim, nie ważne jak bardzo zajebistym byłby Gravity to w kategorii filmu rozrywkowego to z Del Toro nie wygra. Ja przynajmniej oczekuję od Cuarona czegoś innego niż to co oczekiwałem po PR.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
No wiadomo, tak wrzuciłem,, coby atmosferę lekko podgrzać, bo niektórzy na forum dalej mają Camerona za króla;) Wajda jak powie, że dzieło, to od razu lecę do kina!:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Cytat:Te tytuł ciąży na Pacific Rim, nie ważne jak bardzo zajebistym byłby Gravity to w kategorii filmu rozrywkowego to z Del Toro nie wygra. Ja przynajmniej oczekuję od Cuarona czegoś innego niż to co oczekiwałem po PR.
Ja niby też, niby dwa różne filmy, ale oba wrzucam do tej samej szerokiej kategorii kina rozrywkowego, w opozycji do "kina artystycznego". Poza tym, oba to atrakcyjnie wizualnie widowiska. Tyle, że film Cuarona na pewno będzie poważniejszy i mam nadzieję, że wywoła u mnie dużo więcej emocji.
05-09-2013, 10:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2013, 11:21 przez PropJoe.)
Mów co chcesz, ale ze mną nie dyskutuj:)
Trailer robi mocne wrażenie, to będzie obłędnie wyglądało w kinie. Ale chyba wreszcie widać w nowym zwiastunie, ze bohaterka się uratuje.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
OK "Pacific Rim" ma osobny temat. Tutaj jak chcecie mamy 20 minut preview muzyki do filmu:
Mocny ambient, a więc nie dla każdego, ale sądzę, że w filmie powinien się świetnie odnaleźć. Ciekawe, że w sumie soundtrack to prawie 70 minut muzyki. Znaczy się takiej ambientowej muzyki. Więc jestem ciekaw czy wszystko znajdzie się w filmie? A skoro tak, to znaczy, że muzyka będzie towarzyszyła przez większość filmu. Jestem ciekaw jak będzie z innymi odgłosami. Zero efektów dźwiękowych i muzyka? Ciekawość mnie zżera.:)
Niesamowicie dobry trailer. Oby tylko całość nie okazała się rozczarowaniem w kontekście tak dobrej roboty w zwiastunie. Ciekawe jak to zrobią, żeby film nie był zbyt monotonny. Retrospekcje z Ziemi, flashbacki i inne takie?
05-09-2013, 21:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2013, 21:01 przez paj.)
Dobra ta muza! Przesłuchałem całe 24 minuty i kilka razy się wkurzyłem, że już przerywają fajnie zapowiadający się kawałek, jak najbardziej powinna dać rady w filmie.
Co prawda chciałbym zobaczyć w 3D, ale za dużo tu nieustannego ruchu, poza tym mam wrażenie że okulary na nosie będą tylko przeszkadzać w totalnym wejściu w tę historię.
02-10-2013, 06:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2013, 07:02 przez Mierzwiak.)