12-03-2022, 22:03
|
The Boys (Amazon, 2019 -)
|
|
Podobnie jak z Saulem. Przez tą pandemię przerwy pomiędzy seriami są tak duże że nie pamiętam poprzednich sezonów.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 12-03-2022, 23:17
Może to dlatego, że oglądam też brytyjskie seriale, a w przypadku seriali z UK przerwa 2, 3 lata to coś normalnego (a są jeszcze dłuższe przerwy), tak było z np. Sherlockiem z Benedictem oraz Martinem a z nowszych z Line of Duty, więc dwu, trzyletnie przerwy między sezonami nie wydają mi się aż tak długie, nie robią na mnie już wrażenia. Widocznie się przyzwyczaiłem, bo miałem myśl w przypadku Boysów i Saula- to już, tak szybko? :)
13-03-2022, 03:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2022, 03:04 przez michax.)
Obstawiam, że to sekwencja snu czy coś i Butcher nie dostanie mocy. Zwiastun miodzio.
13-03-2022, 13:20
Obstawiam, że komponent V który w komiksie The Boys używali od początku bez przerwy, teraz dopiero wprowadzają ten motyw w serialu.
13-03-2022, 13:23
Też się bałem, że to może być sen ale trochę tych ujęć z jego mocami pokazali, mam nadzieję, że to nie jest jakaś tania zagrywka.
13-03-2022, 13:29 (13-03-2022, 13:29)Krismeister napisał(a): Też się bałem, że to może być sen ale trochę tych ujęć z jego mocami pokazali, mam nadzieję, że to nie jest jakaś tania zagrywka. Masz rację, ma moce w różnych ujęciach. Nie pamiętam teraz, czy w poprzednich sezonach były supki używające V bez bycia faszerowanymi za niemowlaka... 13-03-2022, 21:14
Nadrobiłem sobie ten animowany serial The Boys Presents: Diabolical
Urocza ciekawostka i nic więcej, aczkolwiek finałowy odcinek to fajna geneza Homelandera. Poziom różny, jedne odcinki dobre (finał o genezie Homelandera), inne niezłe, ale tez są takie mocno średnie i wręcz tragiczne - Awkwafina wymyśliła sobie historie dziewczyny, której mocą jest rozmawianie i kontrolowania kału :) Ten serial to "Miłość, śmierć i roboty" tylko, że w świecie "The Boys". Różne historyjki, różna kreska animacji. Plus, że ma to tylko 8 odc i każdy trwa 10-13 minut ;) Takie 6/10 31-03-2022, 21:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2022, 21:44 przez Pelivaron.)
Jak Ci się nie chce nadrabiać całości to obadaj tylko finałowy :)
Dodałbym do tego jeszcze odcinek 3, który jest bardzo "boysowy" - pojawia się nawet Butcher. Odcinek 4 zatytułowany "Boyd in 3D" to z kolei coś co spokojnie mogłoby być częścią "Czarnego lustra". Reszta meh. 01-04-2022, 10:14
Zapowiada się konkretnie. Jensen Ackles <3 powinien być Batmanem. Kiedyś prawie został Kapitanem Ameryką ale odmówił roli by nie zaniedbać rodziny. Po 15 latach w Supernatural czas by w końcu reszta świata się przekonała o jego skillu aktorskim.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
16-05-2022, 18:35
Jensen pokazał co nieco w Supernatural, ale tam był ograniczony praktycznie z każdej strony - tutaj może sobie poszaleć :)
16-05-2022, 18:41
Post pod postem, ale muszę - pierwsze trzy odcinki sezonu już są. Obejrzałem pierwszy, mam wrażenie, że podbili brutalność jak jeszcze nigdy, bo akcja na początku i na końcu jest aż nazbyt soczysta i dosadna. Homelander jako absolutny psychopata kradnie każdą scenę, zapomniałem już, jak dawał czadu wcześniej :) no i
03-06-2022, 14:55
Byłem zdziwiony, że już nadszedł ten czas, muszę dokończyć Stranger Things, później The Boys i wracam do Barry'ego.
03-06-2022, 14:57 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler