The Boys (Amazon, 2019 -)
(13-06-2022, 11:24)marsgrey21 napisał(a): Blondie to był najbardziej zaskakujący moment odcinka.

A nie Jaimie? :D

Odpowiedz
Chomik? Nah, musiałem sprawdzić kto to jest, nie ruszyło mnie to.

Odpowiedz
A to ja nawet nie wiedziałem, że był inspirowany komiksami (bardzo luźno z tego co widze), mnie rozbawił bardzo mocno :)

Odpowiedz
https://youtube.com/shorts/DQn6GuIgWBw?feature=share

Fajny wycinek, Ackles wprawia się w rolę Soldier Boya. Nie mogę się doczekać jego interakcji z Homelanderem.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Jeśli poziom utrzyma się do ostatniego odcinka to trzeci będzie najlepszym sezonem. Homelander nie ma w sobie równych.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Coś dla Mentala:

:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Paul Reiser świetnie zagrał postać "Legend" w 5 epizodzie. To ten aktor co gra tego korporacyjnego dupka z Alien 2: Carter Burke. Bardzo miło, gdyż nie widziałem go w żadnej innej produkcji poza Alien 2.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Na serio uważasz, że na forum filmowym musisz tłumaczyć kim jest Paul Reiser? I jeśli nie widziałeś z nim nic poza Obcym to chyba czas na powrót do filmowego przedszkola :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(18-06-2022, 08:00)Hitch napisał(a): Na serio uważasz, że na forum filmowym musisz tłumaczyć kim jest Paul Reiser? I jeśli nie widziałeś z nim nic poza Obcym to chyba czas na powrót do filmowego przedszkola :)
W sumie przypał z mojej strony. Edit: Reisera kojarzę tylko i wyłącznie z Alien 2.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Przysięgam, że jeśli Francuz z Kimiko będą mieli więcej scen to wyjdę z siebie.

Odpowiedz
Taneczny numer przewijałem do przodu. Nie mam nic do samej Kimiko, jest turbourocza, co stanowi bardzo fajny kontrast do jej agresji, siły i zdolności regeneracji, ale przy tym frajerze jakoś tak wszystko schodzi na drugi, czy trzeci nawet plan. Smutne to trochę... no, ale w końcu Dean Winchester się pokazał w pełnej krasie! Jensen dał czadu podczas krótkiej, wiadomej rozmowy, szkoda, że ma tak malutko czasu ekranowego :)

Odpowiedz
Jensen nie potrafi grać :P
A Paul Reiser to nie jest jakaś legenda kina, już nie przesadzajcie z pałowaniem się. Koleś dla mnie to zawsze Burke, nawet jak się przewija przez jakiś serial czy Whiplasha. I owszem, był świetny jako Legenda.
Hughie to faja, A-Train też wspina się na wyżyny miękkofajizmu. Co do Deepa myślałem, że będzie motyw molestowania a nie oligarhizowania korpo :P

Odpowiedz
Co zrobił kapitan Ameryka jak obudzil się z 70-letnjego snu? Smutny napierdalał w worek.

Co zrobił Soldier Boy?
Uwielbiam ten serial.

Odpowiedz
Odcinek taki se...

Kimiko jest fajna, ale ten musical sequence to był żenujący w opór, po prostu klikałem strzałką w bok i pyk +5 sekund, bo nie dało się tego oglądać, dziwne, że twórca tego serialu w ogóle wpadł na taki pomysł.

Wątek Hugh i Starlight i tej sprzeczki o V... też trochę klisza, bo wiadomo było, do czego to zmierza, to dla mnie najsłabszy odcinek sezonu.

Odpowiedz
Cytat:Jensen nie potrafi grać :P
Czy ja wiem... w końcu nie widzę w nim Deana, tylko Soldier Boya :)

Odpowiedz
marsgrey21 napisał(a):Kimiko jest fajna, ale ten musical sequence to był żenujący w opór, po prostu klikałem strzałką w bok i pyk +5 sekund, bo nie dało się tego oglądać, dziwne, że twórca tego serialu w ogóle wpadł na taki pomysł.

Dziwne (a tak naprawdę to nie), że pisze to typ, którego dupa boli od zachowawczości realizacyjnej Obi-Wana.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(18-06-2022, 13:06)slepy51 napisał(a):
marsgrey21 napisał(a):Kimiko jest fajna, ale ten musical sequence to był żenujący w opór, po prostu klikałem strzałką w bok i pyk +5 sekund, bo nie dało się tego oglądać, dziwne, że twórca tego serialu w ogóle wpadł na taki pomysł.

Dziwne (a tak naprawdę to nie), że pisze to typ, którego dupa boli od zachowawczości realizacyjnej Obi-Wana.

To chyba ciebie boli dupa. 

Odpowiedz
Nie musisz cytować całego posta na który odpowiadasz, mistrzu :)

Odpowiedz
Dobra, lecz swoje kompleksy we własnym zakresie, jak sobie już podbudowałeś ego, to daj se siana.

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon