(06-08-2018, 16:40)nawrocki napisał(a): (...) moze mimo wszystko historia będzie czymś więcej, niż waleniem w episkopat i heheszkami z najebanych księży.
Na co niewiele na razie wskazuje, nie?
Może za bardzo się nakręciłem, również w wyniku rozkminy tutaj, ale wygląda to mega wtórnie w twórczości Smarzowskiego i banalnie. Jak wczoraj zobaczyłem promo fotkę z tą ostatnią wieczerzą to pomyślałem, że nic chyba bardziej oczywistego nie można było wymyślić.
Szykuje się powtórka z Drogówki (ta koszulka Jakubika wygląda albo na mega trolling/autoironię albo na trochę żenujące mrugnięcie okiem) z domieszką Domu Złego i znowu sporo chlania - stawiam, że tradycyjnie dużo więcej niż w rzeczywistości. Trochę się łudzę, że trailer zmontowali pod widownię żądną beki z księży pedofilów a dostaniemy jakąś wypasioną historię w klimatach Suburry czy czegoś podobnego, ale po tym trailerze szanse na to oceniam na jakieś 5%.
Szkoda, że Smarzowski marnuje swój potencjał na coś tak bardzo pod publiczkę. I piszę to jako osoba nie pałająca specjalną sympatią do księży.
06-08-2018, 17:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2018, 17:06 przez PropJoe.)