Ankieta: Jak oceniasz "Alien: Covenant"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Alien: Covenant (2017) reż. Ridley Scott
Obserwując materiały docierające z planu Covenanta mam dokładnie zerowe oczekiwania wobec tej produkcji i tak sobie kombinuję, że może to i dobrze, bo będzie właśnie na odwrót i film mnie zaskoczy. Ale chyba nie :(

Co do zdjęcia to ja się tam nawet Dema dopatrzyłem.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
A co znacie McBride'a tylko z komedii? To polecam "Kiedy umieram" Franco, genialne aczkolwiek bardzo niedocenione dzieło z 2013 roku.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Po pierwsze - brzydszej głównej bohaterki nie mogli wziąć. Aktorka sama w sobie nie jest zła (widziałem ją ostatnio w Fantastycznych bestiach), ale w tej fryzurze - paszczur.

Po drugie - odpaliłem ostatnio po raz drugi trailer i masakra jakie to było złe. Alieny były horrorami, ale ten wygląda jak tandetny slasher. A bluzgi w zwiastunie podkreślające "robimy rated-R!!" jeszcze nigdy nie był tak nachalne i niepotrzebne. :P

Fotka do dupy.

Odpowiedz
Kolejne foty... To nie wygląda dobrze. :(

Odpowiedz
Zwykłe zdjęcia, nie wiem jak na ich podstawie można coś takiego napisać, ale ja z reguły po twoich postach mam ochotę odłączyć sobie internet więc standard :)

Odpowiedz

Odpowiedz
Dobrze zrozumiałem, że Covenant ma misję kolonizacji planety a w załodze znajduje się para gejów?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Oglądałem to jednym okiem i albo wygląda to jak drętwy serial, albo jak parodia. Może to przez franco i mcbridea, no ale...
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Ale to chyba nie jest fragment filmu, a materiał viralowy, w stylu tych co wyszły do Promka (Weyland na TED).

Odpowiedz
(23-02-2017, 08:49)Snappik napisał(a): Dobrze zrozumiałem, że Covenant ma misję kolonizacji planety a w załodze znajduje się para gejów?

[Obrazek: comment_pQBQTvHTXJ5sfRDaDKPdCrcRQMe85TTd,w400.jpg]

Odpowiedz
Te 5 minut sprawiło, że 3 razy usnąłem

Odpowiedz
Marnie to wygląda... w zasadzie to nie znam jeszcze, tak dobrze tych postaci aby szybko wkręcić się w tę pseudo imprezę przy okrągłym stole, ale to z początku wyglądało jak auto parodia. Jak lasia zaczęła się krztusić to na szczęście granice zażenowania zamknął android, to zawsze była spoko i jedyna warta uwagi postać w tej sadze Prometeusza ;]

Odpowiedz
Kto wpadł na pomysł łączenia Franco z serią Alien? Cały czas wybija mnie to z klimatu i nie kupuję tego co widzę… :/
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jeszcze nigdy żaden film o alienie tak bardzo mi nie wisiał, a przecież jestem totalnym maniakiem tej trylogii. Mam najgorsze gry na niej oparte, figurki, książki i inne pierdolety - a Covenant po mnie spływa, jakby go nie było. A więc to ten moment, kiedy seria oficjalnie została zabita.

Odpowiedz
Nie wiem o co to narzekanie. Scena jak scena, nie mam z nią innego problemu, niż to, że nieco irytuje mnie facjata głównej bohaterki (co może się okazać problemem w samym filmie).

Cytat:Kolejne foty... To nie wygląda dobrze. :(

Co nie wygląda dobrze?

Mierzwiak napisał(a):ale ja z reguły po twoich postach mam ochotę odłączyć sobie internet

Jak to śpiewał Czesiu: mam tak samo jak ty...

Odpowiedz
Co tak mało murzynów w obsadzie?

Odpowiedz
Alien jest czarny. Starczy.

Odpowiedz
Nie dość, że czarny to jeszcze imigrant
#InTrumpsAmerica
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(23-02-2017, 08:49)Snappik napisał(a): Dobrze zrozumiałem, że Covenant ma misję kolonizacji planety a w załodze znajduje się para gejów?

Ale wiesz, że kolonizacja nie oznacza robienia dzieci?

Odpowiedz
(23-02-2017, 15:34)vast napisał(a): Ale wiesz, że kolonizacja nie oznacza robienia dzieci?

A co?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon