Stały bywalec
Liczba postów: 3,030
Liczba wątków: 36
Na starym forum temat ten zdobył rekordową liczbę 40 głosów, więc postanowiłem go raz jeszcze założyć. Liczę na to że to forum pożyje jeszcze dłużej i wynik bedzie jeszcze bardziej imponujący.
W kwestii przypomnienia końcowy wynik wynosił 18:22 na korzyść Predatora, czego zakładając topic nie spodziewałem się ponieważ uważałem że to Xenomorph jest bardziej znaną i popularną postacią. Wyszło jednak na to że Drapieżca jest postacią niemniej kultową (z czym oczywiście wielu polemizowałoby) i popularną.
Także raz jeszcze rozpoczynam pojedynek gatunków :)
Sam jednak na razie się wstrzymam od oddania głosu ponieważ jestem świeżo po ostatnich dwóch częściach sagii o Obcym i mógłby to być wybór dokonany w afekcie. :wink:
27-05-2005, 17:09
Former KMF member
Liczba postów: 991
Liczba wątków: 2
Ciezki wybor, bo obie postacie miluje...
No ale nieskrywana, wszechpotezna milosc do Alien Saga
zobowiazuje i musze oddac sluszny w moim mniemaniu glos ;)
A L () E E N
27-05-2005, 17:18
Nowy
Liczba postów: 360
Liczba wątków: 6
glosuje na Predzia, poniewaz .......za wszystko :wink:
27-05-2005, 17:18
Oczywiście że Predator.
27-05-2005, 17:43
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
Alien. Bo bardziej sexy.
27-05-2005, 22:38
Nowy
Liczba postów: 2,376
Liczba wątków: 12
Obcy górą. :) Wolę pokracznego monstera, niż przerośniętego Jamajczyka (zaczerpnięte od Adiego) z waginą zamiast twarzy. :)
27-05-2005, 22:46
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
romeck napisał(a):z waginą zamiast twarzy. :)
Na drugi rzut oka może to jednak Predzio jest bardziej sexy...
27-05-2005, 22:50
romeck napisał(a):Obcy górą. :) Wolę pokracznego monstera, niż przerośniętego Jamajczyka (zaczerpnięte od Adiego) z waginą zamiast twarzy. :)
Ale to alien miał wargi...
27-05-2005, 23:00
Nowy
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 4
Alien, Alien. Z chestbusterem w ksztalcie penisa i z jajami zakonczonymi otworem przypominajacym wagine :)
People used to think that when someone dies,
a crow carries their soul to the land of the dead.
But sometimes... only sometimes the crow brings
that soul back to set the wrong things right.
http://www.jackson.pl/
28-05-2005, 15:13
Stały bywalec
Rok temu głosowałem na Predatora. Ale obecnie jakoś nie jestem już tak przekonany do tej postaci. Pewnie to ostatni film z nim trochę zraził mnie do nich, zwłaszcza że potem miałem do czynienia ze świetnym wydaniem DVD "Alien Quatrilogy" po którym doszedłem do wniosku że Predator może być sobie cool, mieć ciekawą ideologię i fajne zabawki, ale to w Xenomorphie jest prawdziwy klimat. Także tym razem to na niego oddam swój głos :)
28-05-2005, 15:20
Niedobrze. Skrzeczący czarny dziwak wygrywa.
28-05-2005, 15:21
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,454
Liczba wątków: 67
Alien - sam w sobie jest niesamowity, a Predator połowę sławy zawdzięcza swoim zabawkom - bez nich jest tylko, jak to Arnie określił "strasznym brzydalem" (wg jednego z lektorów ;) )
28-05-2005, 15:27
Stały bywalec
Mefisto napisał(a):Alien - sam w sobie jest niesamowity, a Predator połowę sławy zawdzięcza swoim zabawkom - bez nich jest tylko, jak to Arnie określił "strasznym brzydalem" (wg jednego z lektorów ;) )
Tak, Alien nie potrzebuje żadnych zabawek żeby być idealną maszyną do zabijania. Pozbawiony współczucia, emocji, wszelkich uczuć, działający jedynie dla dobra stada to prawdziwy morderca idealny.
28-05-2005, 15:30
W sumier acja...nie licząc 2 metrów wzrostu, miesni jak 3 Arnich, przystosowania do najtrudniejszych warunkow, sprytu, honoru, zapału, upartości i wrednej mordy. No i kosmicznych dredów.
28-05-2005, 15:33
Stały bywalec
Blade napisał(a):W sumier acja...nie licząc 2 metrów wzrostu, miesni jak 3 Arnich, przystosowania do najtrudniejszych warunkow, sprytu, honoru, zapału, upartości i wrednej mordy. No i kosmicznych dredów.
A wszystko to i tak bez odpowiednich zabawek jest niczym przy xenomorphach, bez całego swojego ekwipunku Predator może Alienowi służyć co najwyżej za mopa do podłogi :D
28-05-2005, 15:37
chaotic good
Liczba postów: 937
Liczba wątków: 15
No co Wy. Brzydota Predatora jest zniewalajaca. O interesujacej brzydocie nie slyszeliscie?:) Predzio to męski wojownik, a Alien bez dania racji popyla do ataku i jakies to takie bezrefleksyjne jest. I na dodatek ocieka sluzem. A zabawki? To tylko dowodzi ze prawdziwy z niego mezczyzna. Umie sobie radzic i kombinowac, a nie tylko korzystac z tego co Mamusia Natura dala. Nieee, zdecydowanie Predzio zajmuje w moim sercu miejsce pierwsze! I tak tez oddaje moj glos.
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
30-05-2005, 01:53
Użytkownik
Liczba postów: 172
Liczba wątków: 1
Eh, nie. Tylko obcy. Zwolennik czystej walki wręcz, tak piękny, smukły i lśniący, że nawet Sigourney zmiękły kolana. 'Pamiętam tylko ciebie!' - jakiż facet nie chciałby tego usłyszeć? (;
One day closer to death.
30-05-2005, 02:08
chaotic good
Liczba postów: 937
Liczba wątków: 15
Fay Wray o King Kongu to samo mowila, ale to jeszcze nie znaczy ze wielka wlochata malpa to szczyt kobiecych marzen;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
30-05-2005, 03:43
Użytkownik
Liczba postów: 172
A predator tak? |:
One day closer to death.
30-05-2005, 07:27
Nowy
Liczba postów: 312
deina napisał(a):Predzio to męski wojownik
no właśnie, dlatego też myśle, że sympatia do Predatora a będzie przeważająca w damskiej częsci widowni. Dziewczyny lubią jamajczyków o szerokich karkach z waginami na twarzy (no, może troche przesadziłam:)). Ja jednak głos oddałam na Aliena, bo urzekł mnie pełen napięcia i namiętności, fantastyczny duet Sigourney- Alien.
30-05-2005, 10:11
|