30-05-2005, 20:07
|
Alien vs. Predator -RING
|
|
Alien i Predator... hmm.. w poprzedniej ankiecie oddałam głos na Prdeatora, ale dlatego że pytanie było troszke inczej sformułowane [ cos w stylu "kto zwycięży?] Wiadomo, że zwycięży Predator ;) Tym razem skłoniłam się ku Alienowi, a to przez te odgłosy... aż ciarki przechodzą...
a ja swoje upodobanie do Predatora zachowam i tak. Parafrazujac Karen z Love actually: "I love him - and true love lasts a lifetime";)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
30-05-2005, 20:29
No tak teraz wszyscy beda glosowac inaczej niz poprzednio bo cośtam. I tak wygra czarna pipa - Alien. :(
:D:D 30-05-2005, 20:30 Green_Eyes napisał(a):Alien i Predator... hmm.. w poprzedniej ankiecie oddałam głos na Prdeatora, ale dlatego że pytanie było troszke inczej sformułowane [ cos w stylu "kto zwycięży?]Ależ nie, poprzednia ankieta nie nawiązywała do filmu który wtedy miał dopiero ukazać się na ekranach. Tam również głosowaliśmy który gatunek lubimy bardziej :wink:
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 30-05-2005, 22:12 Tyler Durden napisał(a):Green_Eyes napisał(a):Alien i Predator... hmm.. w poprzedniej ankiecie oddałam głos na Prdeatora, ale dlatego że pytanie było troszke inczej sformułowane [ cos w stylu "kto zwycięży?]Ależ nie, poprzednia ankieta nie nawiązywała do filmu który wtedy miał dopiero ukazać się na ekranach. Tam również głosowaliśmy który gatunek lubimy bardziej :wink: no to widzę, że niektórzy się wyłożyli :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 30-05-2005, 22:44
Oddaję głos na Predatora, za to, że w przeciwieństwie do Aliena, który cały czas sie ślini, Predator ma jaja!!!
The Truth Is Out There
31-05-2005, 07:39 LukeSpidey napisał(a):Oddaję głos na Predatora, za to, że w przeciwieństwie do Aliena, który cały czas sie ślini, Predator ma jaja!!! skąd wiesz ? sprawdzałeś ? :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 31-05-2005, 13:57 Mefisto napisał(a):Może zauważył w okolicach twarzowaginy. :)LukeSpidey napisał(a):Oddaję głos na Predatora, za to, że w przeciwieństwie do Aliena, który cały czas sie ślini, Predator ma jaja!!! 31-05-2005, 14:01 LukeSpidey napisał(a):Oddaję głos na Predatora, za to, że w przeciwieństwie do Aliena, który cały czas sie ślini, Predator ma jaja!!!predator ma facjate- wagine, a alien falliczny kształt, ale jaja?? ja nie zuważyłam.. 31-05-2005, 15:09 Tyler Durden napisał(a):Ależ nie, poprzednia ankieta nie nawiązywała do filmu który wtedy miał dopiero ukazać się na ekranach. Tam również głosowaliśmy który gatunek lubimy bardziej :wink: Jesteś pewien?? To może ja źle zrozumiałam sformułowanie "kto wygra" [ tzn w sensie pojedynku a nie ankiety]. Nieważne ;) PS Co wy macie z tą waginą?? Dzięki wam zraziłam się do Predatora... Co to za facet z ... czymś takim na twarzy ;) Zdecydowanie lepszy jest ruchliwy fallus z ogonem :D 31-05-2005, 20:21 Mefisto napisał(a):LukeSpidey napisał(a):Oddaję głos na Predatora, za to, że w przeciwieństwie do Aliena, który cały czas sie ślini, Predator ma jaja!!! Czytajcie między wierszami :)
The Truth Is Out There
31-05-2005, 20:23 Green_Eyes napisał(a):PS Co wy macie z tą waginą?? Dzięki wam zraziłam się do Predatora... Co to za facet z ... czymś takim na twarzy ;) Zdecydowanie lepszy jest ruchliwy fallus z ogonem :DOni przesadzają, prawidziwie waginalni to byli tylko ci z "AvP" :wink:
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 31-05-2005, 20:35
Niedawno ten temat omawialismy na jednej z koleżeńskich nocek filmowych poświęconej obydwu pokrakom (BTW Salad_finger, dzięki za zostawienie adresu forum u mnie w komputerze-mam co czytać w bezproduktywne, wakacyjne dni ;)
Swój głos oddałem na predatora. Według mnie, idąc za Maslowem, kieruje się on wyższymi wartościami (wiedziałem, że lekcje przedsiębiorczości muszą się do czegoś przydać :|). O ile alien dąży jedynie do zaspokojenia pierwotnych potrzeb zaspokojenia głodu i podtrzymania gatunku, o tyle predator próbuje zyskać uznanie współplemieńców i udowodnić swą wyższość. Cytat:Alien - sam w sobie jest niesamowity, a Predator połowę sławy zawdzięcza swoim zabawkom - bez nich jest tylko, jak to Arnie określił "strasznym brzydalem" (wg jednego z lektorów ) Rzeczywiście, biorąc pod uwagę jedynie uwarunkowania fizyczne alien bije predatora na głowę, jednak siła mięśni to nie wszystko. Pierwotni ludzie przetrwali na sawannie między innymi dzięki temu, że za pomocą prymitywnych "zabawek" potrafili rozłupywać kości i opędzać się od drapieżników (w czym niewątpliwie pomógł tajemniczy monolit :P) 07-06-2005, 21:50
otoz to! Umyslu uzywac, wymyslac innowacyjne rozwiazania i tym sposobem przec naprzod, mierzac sie z fizycznymi brakami - oto osiagniecie. Alien idzie na latwizne:)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
07-06-2005, 22:15 deina napisał(a):Alien idzie na latwizne:)otóż to! jest łachudrą, a "kiebiety kochają drani";)
cannibalistic humanoid underground dweller
07-06-2005, 22:19
Jak zwykle głosuje na Predatora :P
Mimo felernego AvP , Yautja nadal jest w mym sercu :D oj Tyler Tyler , zdradzileś klan bezkrwawych przechodząc na strone wroga :wink: pozdro! 20-06-2005, 15:15
Trudny wybór... Ale to Predator jest prawdziwym filmowym twardzielem. Jest budzącym respekt łowcą z zasadami, a nie tylko bezmyślnym wiecznie głodnym zwierzakiem (z całym szacunkiem dla Aliena jako postaci równie kultowej).
Chciałbym tylko powiedzieć że kocham kino
20-06-2005, 18:54
Obcy jako bezmyslny zwierzak? Wiecznie glodny?
Chyba pomyliles filmy :) Obcy nie byl bezmyslny - wrecz przeciwnie, dowodow na jego inteligencje w calej sadze znajdziesz mnostwo. Glowny cel - przetrwanie gatunku. Wiecznie glodny - nic podobnego. Obcy nie zabijaly, zeby sie najesc. Potrzebni byli im zywi jako nosiciele dla pasozytow. Co zatem zjadaly? Prawdopodobnie byli padnolizercami, scierwojadami - czyli konsumpcja resztek po wylegu chestbursterow...
A L () E E N
20-06-2005, 22:06 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |