Opis filmu i znając forum, na pewno znajdziemy tutaj ekspertów, którzy będą mogli wypowiedzieć się więcej w temacie ;)
"Oparta na faktach historia James'a Bulgera (pseudonim "Whitey"), brata senatora oraz najbardziej bezwzględnego i brutalnego przestępcy w historii południowego Bostonu, który został informatorem FBI, aby pozbyć się mafijnej rodziny, działającej na jego terenie."
I wklejam ten lepszy i trzymajacy w napięciu trailer:
Czy będzie to powrót Johnny'ego Deppa do łask? Miejmy nadzieję, że tak, a reszta obsady też może się podobać:
Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon.
Czekam. Cooper dwa lata temu dostarczył niepozorny, acz bardzo udany "Out of the Furnace", który wg mnie byl lekką ręką jedną z najlepszych premier 2013 roku. Gość ma rękę do prowadzenia aktorów i kreowania klimatu, więc liczę na to, że Depp pod jego okiem wreszcie, po wielu latach posuchy, przypomni sobie jak się gra.
Oglądałem ostatnio dokument o Whitey i rzeczywiście miał facio na bani :D Tak naprawdę nie wiadomo czy facet rzeczywiście był tym kapownikiem dla Fedsów. Pierwszy zwiastun jest epicki , ale za to drugi usiłuje pchać cały ten ponury klimat gangsterski w sfery komediowe co mi sie naprawdę nie podoba. Oby to była tylko zgrywa mająca oszukać i nałapać odrobinę więcej widzów :P , a filmidło okaże się brudną ociekającą krwią gagsterską epą. Mam nadzieje , że się uda ,bo niedosyt po Icemanie nadla nie może mi dać spokoju :P
Ale w polaczkowie tytuł "Czarna msza" jest widocznie zarezerwowany dla wybitnych twórców wartościowego kina pokroju Zanussi, Białowąs. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
22-06-2015, 14:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2015, 14:45 przez SonnyCrockett.)
Mnie ten mejkap odrzucał, odrzuca i odrzucać będzie. Wygląda to bardzo źle, jakby to była jakaś CGI morda. Dla mnie zjebana charakteryzacja po całości.
Zwiastun słabiutki, zwłaszcza morda Deppa odrzuca swoją beznadziejnie wykonaną charakteryzacją. Na plus jak zawsze Edgerton. Jak będą dobre opinie tu na forum obejrzę jak będzie w sklepikach.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
"Eee Depp wygląda dziwnie o w ogóle bleeee, obejrzę jak wyjdzie w dobrej jakości w sklepie", a później chodzenie do kina na TF, Battleshit i inne bajery i narzekanie, że dużo CGI i mało krwistych filmów. Forum kmf ...