Fifty Shades of Grey (2015-2018)
<bardzo głośne westchnienie>

Brak słów :)

Odpowiedz
W ramach nic nie wnoszącego postu dodam zabawnego gifa...
[Obrazek: daffy-porky-smoking.gif]

;)

Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(08-03-2015, 21:39)Mierzwiak napisał(a): a jednak z jakiegoś powodu to sukces filmu, którego jeszcze nie nakręcono (!) ma zaważyć na tym, że ludzkość się kończy. Nie ogarniam :)

ja pisałem o pierwszej części :>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Więc krążymy w kółko, bo gorsze filmy odnosiły znacznie większy sukces, ale o tym ja też już pisałem :P

Odpowiedz
(07-03-2015, 20:24)Spirit napisał(a): Chyba zacznę powoli sama wierzyć w ten koniec ludzkości, bo to nie tylko książka i film ale przeglądając ostatnio ceny płyt cd na allegro zauważyłam, że na muzykę z Greya są tabuny chętnych, to muzyka też jest taka kontrowersyjna czy co, czy to może w ramach "muszę mieć wszystko z Greyem";)?

Wiadomo, że działa tutaj efekt filmu, ale akurat też nie przesadzajmy, że skoro to muzyka do Fifty Shades of Grey to z góry musi być zła. Gdyż jest wręcz przeciwnie. I dlatego też z góry najmocniej przepraszam za autopromocję, ale jako, że nie chcę się powtarzać mogę jedynie podlinkować tę reckę muzyki:

Recenzja soundtracku do Pięćdziesięciu Twarzy Greya
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:"Wczepiam palce w jego włosy i poddaje się temu rytmowi, a tymczasem moje ciało powoli i nieubłagalnie wspina się coraz wyżej i wyżej, aż w końcu osiąga szczyt, po czym spada wirując i wirując".

"Moja wewnętrzna bogini kiwa gorączkowo głową i daje mi mocnego kuksańca w bok. Okej, Okej"

"Przesuwa dłonią wzdłuż moich pleców, aż dociera do pośladków. Kiedy się odsuwa, też głośno dyszy, a oczy ma niemal czarne. Jestem pewna, że usta mam spuchnięte po tym zmysłowym ataku."

"I dochodzę głośno, ściskając brzeg umywalki. Wszystko wiruje i jednocześnie się zaciska. On dociera tam chwilę po mnie, wołając głośno moje imię, jakby to była modlitwa albo litania."
Przypomnijcie mi, ile lat ma autorka? :)

Odpowiedz
Tak jak pisałem, ponoć "tworzyła" to jako odreagowanie wieku średniego:

Cytat:Popycha mi kolana do góry, tak że pupę mam teraz w powietrzu i daje mocnego klapsa. Nim zdążę zareagować, wchodzi we mnie. Wydaję okrzyk – wywołany klapsem i jego nagłym wejściem, i natychmiast dochodzę, jeszcze i jeszcze, rozpadając się pod nim na kawałki, gdy tymczasem on dalej rozkosznie wbija się we mnie. Nie przestaje. Już po mnie. Nie dam rady... a on wchodzi we mnie i wchodzi... i wtedy znowu się to zaczyna...chyba nie..nie...

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ostatnio miałem okazję chwycić ksiazkę w swe ręcę i nawet nie zadrżałem jak oczetom mym ukazały sie czarne litery na białym tle i przesuwając wzrokiem od lewej do prawej nie doznałem zachwytu ...

Hmm czytnąłem pare fragmentów i dzieło literackie wg mnie to nie jest. Ale rozumiem szał.

O upadku ludzkości zawsze sie mówiło i przed latami 90 czy 80 czy setki lat wczesniej :)
pierwszy, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2015.

Odpowiedz
(06-03-2015, 16:33)Vesper Lynd napisał(a): LOL That's just wrong, man.

Trafiłam na coś podobnego co napisałaś:

"(...)
Więc został miliarderem czy solidnym multimilionerem przed 30stką, wszystko zbudował "tymi ręcami" a taki "prawdziwy" młody miliarder Mark Zuckerberg wygląda przy Greyu jak kozi bobek.
Bo Grey nie tylko biznesuje, ale i ćwiczy trzymając sześciopak na brzuchu, umie pilotować, grać, tańczyć, ćwiczy kick -boxing czy co tam, romansuje z atrakcyjnymi laskami - i na wszystko ma czas, także na bieganie za nową laską (podczas gdy taki biedny Zuckerberg pracuje w pocie czoła na te swoje miliardy...)
(...)
Jest więc księciem który swojej wybrance rzuca świat do stóp a cne dziewczę uratuje go przed nim samym.(...)"

brzmi jak batman dla mnie :D

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Ekhm :)

Odpowiedz

Odpowiedz
To z Batmanem to mistrzostwo. Scena kiedy strzela z działka połączona z orgazmem? Geniusz :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jako ciekawostka:

#istandbydaenerys

Odpowiedz
cytat z linka: In Denmark it got the rating '7', which means children above 7 can see it. Seems reasonable, not like they haven't seen a pair of tits before. And as John said, they're probably more likely to fall asleep than get horny.

Pewnie gdyby był zrobiony na ostro i dostał NC-17 zarobiłby tyle samo. O ile nie więcej przez jeszcze większa reklamę w mediach.
loading podpis...

Odpowiedz
(18-02-2015, 11:34)Corn napisał(a):
Cytat:PS. W audiobooku powinni dodać odgłos tłuczonego szkła do orgazmów bohaterki XD
Produkcja audiobooka to była mordęga. Ale przynajmniej mieliśmy dużo śmiechów ;]

Ehem... czy chodzi może o ten audiobook, z rozbrajającą wpadką lektorki? Też miałam dużo śmiechu :DD

BTW reakcja całkowicie usprawiedliwiona :)

Odpowiedz
To i tak jedna z najsłabszych rzeczy. :)

Odpowiedz
@Corn rozumiem, że brałeś udział w nagraniach? Ale to jest teraz fragment z oficjalnego audiobooka jakiego można kupić?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Był, ale po miesiącu wycofaliśmy cały nakład. Sprzedało się około tysiąca egzemplarzy na cd z tym felerem.

Odpowiedz
Ciekawe po ile będzie kiedyś chodziło na aukcjach ;)

Z innej beczki: http://www.movie-censorship.com/news.php?ID=8771

Odpowiedz
(26-03-2015, 11:47)Corn napisał(a): felerem.

To nie feler, to jedyny powód, dla którego mogłabym rozważyć ewentualny zakup ;)

Miałam ksiunszke w ręku i stwierdzam, że nie da się jej przeczytać/wysłuchać inaczej niż dla beki, z zabawnymi komentarzami znajomych lub osób redagujących, a samemu -- wyłącznie pod warunkiem całodobowego wsparcia psychologicznego doktora Johnniego Walkera :)

Corn, a nie opisałbyś może tych mocniejszych momentów z nagrywania?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon