LOST (ABC, 2004-2010)
Ech... Chyba poczekam na większą ilość danych i przestanę na chwilę obecną nad tym na siłę główkować, bo zaczynam się czuć jak jakiś, za przeproszeniem, nerd :-) Duże piwo dla scenarzystów, jeżeli przez te kilkanaście odcinków ogarną to wszystko.
Swoją drogą, dziwi brak wpisów dwóch największych Lost-fanów na tym Forum...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
To super promo LOSTa, co tu ktoś kiedyś zarzucił, tylko tym razem z gadającym O'Quinnem (osom!):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eQ1HnEG4-is[/youtube]

Odpowiedz
Właśnie Crov, buraku, co odcinka nie komentujesz? :)

Odpowiedz
Fajne były. :)

Odpowiedz
Widać, że nie może się otrząsnąć:D

Odpowiedz
A ja jeszcze nie oglądałem.

Powód? Mass Effect 2 :cool:

Odpowiedz
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku"
https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści

Odpowiedz
LOST powrócił w wielkim stylu i w sumie nie ma się co rozpisywać. Początek z NIErozbiciem samolotu po turbulencjach mega przewidywalny, ale potem następuje boski zjazd pod wodę i twórcy przypominają, że są mistrzami w kopaniu widzom tyłków.

Trudno uwierzyć że do końca zostało już tylko 16 odcinków (przypominam że finał będzie podwójny), ale nie trudno zgadnąć, że będzie to 16 cholernie ekscytujących epizodów.

Odpowiedz
Odcinek trzeci niezły, ale znacznie gorszy od premierowych. A to za sprawą tego, że skupia się wokół Kate - postaci, której nie kupuję od pierwszego sezonu, i której najzwyczajniej w świecie nie lubię :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Kurde, jeszcze się nie przyzwyczaiłem, że teraz to puszczają w inny dzień. A do Kate mam słabość, ale to raczej z powodów czysto wizualnych... :)

Odpowiedz
Odcinek dziwny, ale faktycznie te Kate-centryczne zawsze były takie sobie. Natomiast zakończenie jak zwykle mocne :]
No i przynajmniej wyjaśniło się kiedy dokładnie toczy się akcja alterspekcji.

Odpowiedz
No bez przesady :/. Połowa odcinka to niepotrzebny zapychacz wątków Kate i Sawyera co w przypadku ostatniego sezonu miejsca być nie powinno. Cała reszta jak najbardziej na plus.

SPOLIERY
A co do wątku Claire-potwierdziło się to przypuszczałem od 4 sezonu. Otóż zginęła ona w trakcie wjazdu ekipy z frachtowca na baraki i jej ciało tak jak ojca Jacka przejął wróg Jacoba/Czarny Dym. Jin może mieć kłopoty.
koronex1989

Odpowiedz
koronex1989, do spoilerów służy tag [spoiler].

Super :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):

Fajne :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Ronaldinho,

Odpowiedz
Zgadzam się z Crovem, ogólnie całkiem ładnie się to wszystko zazębia; zastanawia mnei jednak, jakim cudem

Odpowiedz
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Odpowiedz
Khet napisał(a):No i przynajmniej wyjaśniło się kiedy dokładnie toczy się akcja alterspekcji.

a kiedy dokładnie, bo chyba coś przegapiłem?

generalnie odcinek nuda, jak to zwykle bywa z odcinkami z Kate. nie ruszył mnie, zobaczymy za tydzień.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon