Banned
Liczba postów: 20,755
Liczba wątków: 63
Scavenger napisał(a):Cały czas padają odpowiedzi (...) Locke dowiedział się kto jest człowiekiem na łodzi.
Wolałbym, żebyśmy się to my dowiedzieli kto jest człowiekiem na łodzi, bo to słaba "odpowiedź". :)
Cytat:Oczywiście rodzą się kolejne pytania, i zawsze można powątpiewać w to co mówi Ben - na przykład co do Widmore'a.
No właśnie. Nie ma szans, żeby chodziło wyłącznie o kase i zrobienie parku rozrywki. :)
08-03-2008, 12:31
Nowy
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 0
A co do odcinka z Desmondem, to zastanawiam sie czy te "uboczne skutki" anomalii czasowych moga być "tajemniczym wirusem" ktory zabil cała załogę o ktorym mowila Daniel.
08-03-2008, 15:56
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Dobra teoria o której już czytałem i pewnie okaże się że tak właśnie było.
08-03-2008, 15:57
Stały bywalec
Liczba postów: 2,026
Liczba wątków: 1
No ja właśnie ciągle czekam na wspomnienia Rousseau :)
08-03-2008, 16:01
Banned
Podobno miały być w tym sezonie, ale znając życie zaczekamy na nie do szóstego sezonu, albo w ogóle nie pokażą :twisted:
08-03-2008, 16:02
Banned
Ciekawe spostrzeżenie w http://darkufo.blogspot.com/2008/03/things-i-noticed-other-woman-by.html (btw, dzięki Mierzwiak za wcześniej podany link do tej strony).
An even better question: does Hurley ever miss? Horseshoes, H-O-R-S-E, ping-pong, the lottery⌠Hurley is going to be the pivotal character when everything goes down. When a crucial moment requires a golden touch, theyâre definitely gonna want Hugo around.
Może faktycznie Hurley ma szczęscie do gier? :)
08-03-2008, 18:11
Nowy
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 0
Rozalia napisał(a):A co do odcinka z Desmondem, to zastanawiam sie czy te "uboczne skutki" anomalii czasowych moga być "tajemniczym wirusem" ktory zabil cała załogę o ktorym mowila Daniel.
Możliwe - wszak różni ludzie różnie reagują na anomalię czasową, być może ktoś z załogi Danielle miał symptomy i niesłusznie nazwali to "wirusem".
Hurley oczywiście ma szczęście do wszystkiego, bo jak sam powiedział, od kiedy znalazł się na wyspie cały jego pech się skończył.
Othersi cały czas się gdzieś ukrywają, i dobrze sobie radzą bez Bena, może mają nowego przywódcę? A może w jakiś sposób mają kontakt z Benem?
08-03-2008, 19:18
Dużo pisze
Liczba postów: 604
Liczba wątków: 2
Ja to już nie kumam kto tu dobry a kto nie :? ,odc 6 taki sobie, najlepszy był 3 i 5 jak na razie.A tak wogóle to terapeutka pojawiająca się w dźungli ni stąd ni zowąd to niby co?Jacob, dym czy co za cholera?
09-03-2008, 03:42
Stały bywalec
Cytat: tak wogóle to terapeutka pojawiająca się w dźungli ni stąd ni zowąd to niby co?Jacob, dym czy co za cholera?
Przecież Inni zawsze mieli umiejętność cichego i idiotycznie tajemniczego pojawiania się/znikania więc nie widzę powodu, żeby teraz mieli tę możliwość stracić ;)
A brak wyraźnego podziału na czerń i biel to imo bardzo duży plus.
09-03-2008, 10:41
Banned
Gość z DarkUFO, do którego dałem link wyżej, rzuca teorie, że głosy są jedną z manifestacji wyspy, a Harper była dymkiem albo czymś innym - w kazdym razie nie prawdziwą Harper. Byłoby to dosyć logiczne.
09-03-2008, 10:50
Banned
Bardziej skłaniałbym się ku teorii że Harper to był dymek. W końcu wcześniej w trzecim sezonie, o czym wspomniał koleś w swojej analizie, dymek zrobił Juliet fotki :P
Swoją drogą uwielbiam czytać analizy tego gościa, zawsze przypomina mi o czymś o czym już zapomniałem.
09-03-2008, 12:38
Banned
Tak, trzeba przyznać, że facet naprawde ciekawe teksty pisze i pamięta masę rzeczy. Prawdziwy - brrr - nerd. ;)
09-03-2008, 12:40
Stały bywalec
Ktoś kiedyś pytał, więc na wszelki wypadek informuję - wkrótce ma się ukazać soundtrack z trzeciego sezonu, na dwóch CD (przy czym druga płyta to wyłącznie kawałki z finału).
Więcej informacji zapewne w najbliższym czasie.
11-03-2008, 23:05
Stały bywalec
Liczba postów: 851
Liczba wątków: 7
Ja się pytałem i dzięki za info mam nadzieję że to pewna informacja bo już myślałem że soundtrack sie nie pojawi.Oby jak najszybciej
koronex1989
11-03-2008, 23:59
Banned
Lost 4x07
Kolejny zapychacz, ale ciekawszy. :) Czytałem wcześniej o tym połaczeniu flash-backów z flash-forwardami, ale i tak dałem się podejść i mnie zaskoczyło. :) Dlaczego tylko Hurley przyleciał? I dlaczego cieszył się, że tylko on przyleciał? No i oczywiście Kevin Johnson, którego wszyscy się spodziewali.
W następnym odcinku poznamy lepiej Kevina Johnsona!
Swoją drogą, Zoe Bell poszła na samo dno!
14-03-2008, 09:57
Stały bywalec
Lol, jestem trochę zblazowany :P
Odcinek tradycyjnie na wysokim poziomie, spoilerów nie czytałem, więc przeplatanie flashbacków z flashforwardami dosyć mnie zaskoczyło. Ciekawe, czy Jin zginął jeszcze na wyspie?
Fajnie, że pokazała się Zoe, ale tak jak przewidywałem - na BARDZO krótko, a i teoria dot. "choroby" zdaje się potwierdzać.
No i oczywiście, największe "zaskoczenie", czyli Pan Johnson :P
Ah, no i w pewnym momencie przewinęła się nawet Nikki ;)
14-03-2008, 18:47
Stały bywalec
Liczba postów: 851
Liczba wątków: 7
Odcinek o wiele ciekawszy od poprzedniego
Spoiler
A więc wiemy kim jest Kevin Johnson,powrót Michaela nie był może zaskoczeniem ale jak go zobaczyłem jako sprzątacza to jakoś wesoło mi sie zrobiło.Oby odcinek przed przerwą był mocny.No i mam nadzieję że powodem szpiegowania dla Bena nie będą słowa Michaela:They took my soon! :D
Aha,ekipa wróciła na plan 10 marca kręcąc 9 epizod
koronex1989
14-03-2008, 21:37
Banned
Odcinek nie tyle zapychacz, co po prostu spowalniacz akcji, chociaż jak zwykle coś wnoszący, i to nawet więcej niż poprzedni odcinek. RIP Jin, wielka szkoda, w ogóle jakiś taki smutny ten odcinek. Ale dobrze że z Sun wszystko w porządku, od początku serialu to jedna z moich ulubionych postaci.
O tym że wrak samolotu na dnie to tylko zmyłka wiadomo, ale czy wynika z tego że ukartowali to ludzie Bena?
No to już wiemy dlaczego zatrudnili Zoe Bell, tylko ona mogła wykonać tę scenę bez dublerki :wink:
Khet napisał(a):Ah, no i w pewnym momencie przewinęła się nawet Nikki ;)
Co?
PS. O flashbacko-forwardach wiedziałem bo zajrzałem tutaj przed obejrzeniem, dupa wołowa ze mnie. Ale i tak bym się domyślił, podobnie jak w finale 3 sezonu, tak i tutaj cały koncept zdradziła komórka 8)
14-03-2008, 23:14
Stały bywalec
Mierzwiak napisał(a):Co?
Pytanie za 100p - zgadnij co leciało w TV, w mieszkaniu Sun? :P
14-03-2008, 23:17
Banned
Ha ha faktycznie, nie zauważyłem podczas oglądania. Nie darują sobie żadnej okazji by wcisnąć jakiś super smaczek.
Co do naszego Kevina Johnsona, hmm, nie wyglądał za dobrze.
Aha, byłbym zapomniał. W tym tygodniu LOSTowego Oscara dostaje Yunjin Kim za scenę z Juliet usiłującą ją przekonać by została. Czekałem na ten policzek :D
I jeszcze raz dane o reszcie sezonu:
Episode 4.09 24th April
Episode 4.10 1st May
Episode 4.11 8th May
Episode 4.12 15th May - Finale Part 1
Episode 4.13 22nd May - Finale Part 2
Ostatni odcinek wypada w dniu premiery IJATKOTCS :wink:
14-03-2008, 23:20
|