Pacific Rim (2013-2018)
Oby u Del Toro w tym odcisku też był Ferris Bueller. Film będzie o 150% lepszy.

Odpowiedz
Efekt dotknięcia krwi Kaiju:
[Obrazek: 886101_487292054670430_2036488665_o.jpg]
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jaki efekt dotknięcia?

Odpowiedz
Widać na zdjęciu.

Odpowiedz
A to nie jest efekt wsadzenia ręki w rękawicy gumowej w bliżej nieokreśloną maź? :P Niebywały efekt, coś się lepi :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(19-03-2013, 09:29)Juby napisał(a): Jaki efekt dotknięcia?

Łagodniejsza wersja krwi xenomorpha - topi rękawice. Powiększ fotkę, to dokładnie to zobaczysz.

Odpowiedz
Powiększyłem i jak dla mnie nic się tam nie topi...

Odpowiedz
Ja na tej fotce nie widzę żadnego topienia się rękawicy. Ale truskawki też podsypuję cukrem żeby były lepsze więc taki trochę nierozgarnięty jestem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jak włożę w rękę w błoto to efekt taki sam. ;)

Odpowiedz
Krew potworów będzie niebieska, żeby dzieci nie płakały :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ja nie wiem czy to trollerka, czy nuda czy o co chodzi... "This is as close as you ever want to get to Kaiju blood." Krew monstrów będzie toksyczna/kwasowa, stąd Jaegery będą mieć nawet sprzęt do zasklepiania ran potworów. Rączka na focie jest w kombinezonie haz-mat, więc rękawica jest w niezłym stanie.

Odpowiedz
Chodzi o to że TO konkretne zdjęcie nijak nie pokazuje żadnego efektu żrącej krwi itp. To że gdzieś to opisano czy pokazuje jakiś filmik nie zmienia faktu że TO zdjęcie nie pokazuje tego efektu. :P

Odpowiedz
Podajcie mi skrzypce.

Odpowiedz
(19-03-2013, 10:12)Danus napisał(a): Widać na zdjęciu.

Jeśli efektem posiadania na rękawicy niebieskiej krwi, jest posiadanie na rękawicy niebieskiej krwi to owszem, widać to na zdjęciu. Żadnego innego efektu nie widać.

Odpowiedz
Sprzątanie krwi Kaiju:
[Obrazek: 886223_487637731302529_694779989_o.jpg]
Kampania viralowa bardzo fajna.

Odpowiedz
Dwa zdjęcia nazywasz kampanią viralową?

Odsyłam do promocji TDK czy Cloverfield, TAK to się robi. Ludzie od Pacific Rim powinni wypuszczać fałszywe doniesienia o najnowszym odkryciu naukowców w postaci tajemniczego miejsca na dnie Pacyfiku itd itp. Kampanie dopełniające świat filmu, albo stanowiące jego swoisty prequel są najlepsze.

Odpowiedz
Tak, bo strona Pan Pacific Defense Corps nie istnieje, nie było filmików z alarmami o Kaiju, nie było blueprintów Jaegerów, nie było kserokopii dokumentów z fragmentami zamazanymi czarnym flamastrem. W ogóle nie ma kampanii viralowej.

NIC KURWA NIE MA.

5/10 nie warto. Głupi finał, aktorstwo obsysa, CGI wali po gałach.

Odpowiedz
Mierzwiak, Craven idealnie podsumował. Odsyłam do rzeczy przez niego wymienionych, o których nie raczyłeś wspomnieć, nawet sprowadziłeś to do poziomu 2 zdjęć?
Kampania jest ok, jest idealnym wprowadzeniem do świata jak na razie.

Odpowiedz
no ja na ten przykład nie spotkałem się jeszcze z żadnymi materiałami z tego filmu w necie (pomijam rzeczoną stronkę), podczas gdy TDK i Prometheus nawet z lodówki mi wychodziły
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No tak, tylko że TDK to Batman, Prometheus to w zasadzie Alien, a Pacific Rim to... Pacific Rim. Przy nastym filmie z serii/franczyzy będzie można porównywać.
A kampania jest skierowana głównie do nerdów i mi to odpowiada.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon