Ankieta: Którą część OT uważasz za najlepszą?
A New Hope
The Empire Strikes Back
Return of the Jedi
[Wyniki ankiety]

Star Wars: Original Trilogy (IV-VI)
Jak ktoś wspomniał, studio mogłoby nieoficjalnie zatrudnić takiego fana i oficjalnie zrobić wydanie.

Zresztą... Najpierw Harmy, potem to, jeszcze inny fan robi 4K (nie wiem co Relliance Media). Jak tak dalej pójdzie... to może rzeczywiście Disney pójdzie po rozum do głowy i zamiast nikomu (przynajmniej mi) niepotrzebnych  spin-offów wyda oryginalne OT w wydaniu HD.  

Odpowiedz
Nie wiem na jakiej planecie największe wytwórnie zatrudniają fanów i wydają na płytach ich chałupniczą robotę zamiast odrestaurować film na podstawie oryginalnych negatywów i wszystkich innych dostępnych kopii które do dzisiaj wyglądają rewelacyjnie ale na pewno nie na tej.

Odpowiedz
Cytat:Jak ktoś wspomniał, studio mogłoby nieoficjalnie zatrudnić takiego fana

Ale widziałeś w ogóle tę wersję czy tak sobie fanzolisz, żeby pofanzolić? To nawet nie jest blisko tego, jak ten film powinien wyglądać. Ot skan ze zjechanej kinowej taśmy, podreperowany na tyle na ile się dało, można uzyskać klimat seansu w jakimś starym kinie i spoko, fajna sprawa, ale szału nie ma.

Odpowiedz
Nie jest to jakis wielki news, raczej zainteresuje tylko zagorzalych fanow Duży uśmiech Otoz, Dave Filoni, ma taki pomysl na retcon, ktory zamierza ukanonicznić: mianowicie chodzi o to, żeby wg kanonu komandor Rex z TCW i Rebels, był dziadkiem z RotJ tj, postacią mega trzecio-planową Duży uśmiech
[Obrazek: ewolucja_reksa_d10a5fcc31df4c496221662035e511d9.jpg]
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Auralnautsi przygotowują przeróbkę epizodu piątego, a ja czekam jak dzieciak na święta

Midichlorians Luke! Midichlorians!

Duży uśmiech
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Był w ogóle Epizod 4?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Był był, ale jest niestety najsłabszy. Trwa prawie godzinę, z tego co pamiętam

Odpowiedz
Ale czy ten Epizod IV to nie tyczyl się The Force Awakens? Gdyż naprawdę nie kojarzę przeróbki A New Hope. Najlepsze były Epizod I i III Uśmiech
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Najlepsza jest dwójka! Come on!

Tu masz czwóreczkę:

Odpowiedz
Cytat:Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę pochodzącą z wytwórni SME, co do której nie uzgodniliśmy warunków korzystania z organizacją GEMA.

A to już wiem, czemu nie wiedziałem o istnieniu tej części :/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Część która zna mnie z Facebooka, czy Instagrama pewnie już widziała, ale co tam. Spacerując po Berlinie, Kreuzbergu dokładniej natrafiłem na taką kawiarnie, o pięknej nazwie Oczko

[Obrazek: 14572964_1223505431040500_65587840904361...e=58A097F4]
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://imgur.com/gallery/yhbwK
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Piękne archiwum do przeglądania w leniwą niedzielę. 1138 grafik koncepcyjnych oraz zdjęć z planu OT

http://imgur.com/a/0RmF7

Odpowiedz
[Obrazek: rODXbNP.jpg]

Mina Forda jest bardziej mega, niż to co ostatnio ląduje w dziale o mega fotach! Duży uśmiech

Odpowiedz

Odpowiedz

"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
O rany, nie polecam, tam na końcu są fragmenty 'roastu Vadera' - rak instant, żenada lvl 9000, aż nachodzą myśli samobójcze.

Odpowiedz
Okropne Honest Trailer, też odradzam oglądania.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon