The Boys (Amazon, 2019 -)
Ja właśnie odpaliłem 1. odcinek i fajny cameosek ;)

plus fajne nawiązanie do #snydercut :D

Super, że sparodiowano
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Cytat: fajny cameosek
No właśnie tak sobie myślałem, ona, nie ona, ona? Ale nie może być, nie ona... a może jednak? XD

Odpowiedz
Jest naprawdę srogo. Czy tylko ja patrząc na Crimson Countess mam wrażenie, że to Cate Blanchett? Musiałem sprawdzić obsadę, żeby się upewnić...
Uwielbiam ten serial :D

Odpowiedz
Ten trailer na początku drugiego odcinka do "Deeper"... xD

Odpowiedz
Z nowego odcinka, to tak prawdziwe, że aż smutne.

Odpowiedz
Fajne otwarcie sezonu, ale łapie mnie lekki cringe przy niektórych brutalnych scenach. Jakby chcieli zaimponować 13 latkom oglądającym pokryjomu przed rodzicami. Ale taki to serial że jechanie po bandzie ma wpisane w estetykę więc się nie czepiam. Za to na krytykę zasłużył znów Butcher, który wciąż popełnia te same oczywiste błędy życiowe, brnie w swoje patologie, a moment z 3 odcinka w którym celowo zraża do siebie bękarta Homelandera... Jakby wyjęli to z książeczki ze ściągami dla scenarzystów - "jestem taki mroczny że muszę was od siebie odepchnąć, byście nie cierpieli".

PS. Myślicie że jest szansa na ship Butchera z Queen Mave?

PS2: Czy showrunner/reżyser nie jest czasem gejem? Bo więcej w tym serialu zbliżeń na męska dupę niż na jakąkolwiek kobietę.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
(10-06-2022, 16:31)Ted napisał(a): Czy showrunner/reżyser nie jest czasem gejem? Bo więcej w tym serialu zbliżeń na męska dupę niż na jakąkolwiek kobietę.

Bo zbliżenia na męską dupę nie generują oskarżeń o seksizm i przedmiotowe traktowanie, zbliżenia na damską generowałyby. Nie szukajmy w tym logiki.

Odpowiedz
Ah, ale jednak pewną logikę wskazałeś ;)

Odpowiedz
(10-06-2022, 16:31)Ted napisał(a): Za to na krytykę zasłużył znów Butcher, który wciąż popełnia te same oczywiste błędy życiowe, brnie w swoje patologie

I niesamowicie zaczyna mnie już tym wkurwiać - wiem, że to się nie stanie, ale życzę mu, aby wreszcie zdechł ;) Przebija pod względem irytowania Hughie'ego, brawo!

A sam serial nadal bardzo lubię, ale coraz bardziej niepokoi mnie to w jakim kierunku idzie to wszystko. Szczególnie to spotęgowanie qwerty+ i teraz jeszcze BLM. Ech.

Trzymam kciuki za Ojczyznosława, ostatnia nadzieja białych.

PS

DOSTALI ZAMÓWIENIE NA 4. SEZON

Odpowiedz
Przegaapiłem coś? Bo wydawało mi się, że równo jadą obie strony.

Odpowiedz
(05-06-2022, 11:30)Craven napisał(a): Jest naprawdę srogo. Czy tylko ja patrząc na Crimson Countess mam wrażenie, że to Cate Blanchett? Musiałem sprawdzić obsadę, żeby się upewnić...
Uwielbiam ten serial :D

Miałem podobnie, też przez to kto miał epizod w 1 odcinku, więc czemu Cate Blanchett miałaby nie zagrać.  Zwłaszcza że ostatnio wystąpiła w serialach Mrs. America i Stateless. A najlepsze, że to Laurie Holden, która się aż tak nie zmieniła odkąd widziałem ją ostatnio w The Americans. Więc nie powinienem mieć problemów, żeby nie poznać aktorki (tak na marginesie miałem też problem z rozpoznaniem Seana Patricka Flanery'ego, ale jego wieki nie widziałem). A wierząc informacjom na Amazonie, to Holden śpiewała w scenie, w której poznajemy jej bohaterkę.

Tak przy okazji, jakie zdolności ma SuperSonic?

Odpowiedz
(10-06-2022, 23:47)marsgrey21 napisał(a): Przegaapiłem coś? Bo wydawało mi się, że równo jadą obie strony.

Też tak to odbieram. W zasadzie mam wrażenie że to lewą stronę jadą dużo mocniej i złośliwiej.

Odpowiedz
Cytat: Szczególnie to spotęgowanie qwerty+ i teraz jeszcze BLM. Ech.
Tak spotęgowali, że zrobili cały park rozrywki cisnący bękę z kanapek BLM i smażonych kurczaków LGBT (oraz hamburgerów z pączkami).

Zaskoczył mnie Jensen Ackles, ale... negatywnie :) ciągle widzę w nim Winchestera z Supernatural, teraz jest tylko bardziej napakowany i ma większą brodę, czasem tez rzuci jakimś bluzgiem, ale oprócz tego: to Dean. Ten sam, lubiący się zabawić Dean, który jednak potrafi spuścić wpierdziel gdy przyjdzie pora. Może w kolejnych odcinkach (sezonach?) da czadu?

Odpowiedz
Cytat:męski członek nie został stworzony komputerowo, lecz za pomocą praktycznych efektów specjalnych. Miał on wysokość ponad 3 metrów, a jego długość wynosiła 9 metrów.

:D

https://naekranie.pl/aktualnosci/the-boys-fani-sa-wsciekli-3-sezon-politycznosc-nagosc-zdjecie-termit-1654778989

Odpowiedz
(11-06-2022, 01:51)michax napisał(a): Tak przy okazji, jakie zdolności ma SuperSonic?

Po ostatnim odcinku określiłbym je mianem "nieadekwatnych" :D

Odpowiedz
Fajny ten trzeci sezon. Jeśli ktokolwiek widzi tutaj elementy woke to ewidentnie ogląda serial dupą.

Odpowiedz
Nie wiem skąd się to gadanie wzięło...

Odpowiedz
(12-06-2022, 23:38)nawrocki napisał(a): Fajny ten trzeci sezon. Jeśli ktokolwiek widzi tutaj elementy woke to ewidentnie ogląda serial dupą.

Albo ma już paranoje.

Odpowiedz

Odpowiedz
Blondie to był najbardziej zaskakujący moment odcinka.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon