Ankieta: Jak oceniasz 1. sezon?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Witcher (Netflix, 2019-)
Teee, w sumie zapomniałem że Cavill od początku bardzo dobrze zarabiał jako eS.

A to akurat nie jest takie oczywiste. W Marvelu tylko tym wielkim gwiazdom obecnie płacą kokosy. A część aktorów wypracowywała dobre kontrakty latami.

Co do Wiedźmixa, to Cavill nie mógł finansowo narzekać. Za drugi sezon dostawał 1mln za odcinek. Przy trzecim pewnie podobnie, albo i lepiej.

____

Odcina się od szajsu i czyści kalendarz dla lepszych ofert. Zrozumiała decyzja. I bardzo wyraźny, pozytywny sygnał dla fanów, w kontekście ostatnich informacji o jego powrocie do roli Supermana.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
W dodatku jego drewniana córka zagrała w czwartym Thorze.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Racja, ta jego córka była tragiczna. Jak oni mogli to puścić przy ostatecznym montażu.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Wystarczy być executive producerem przy filmie. Oh wait....
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Hmm, wzieli Liama bo to gość o maślanej urodzie - idealnej do zrobienia z Geralta ofermy zgodnie z filozofią woke :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Żenada ogółem, powiem Wam tyle.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Idealnie zbiegło się w czasie z wypowiedzią scenarzysty. Good for you Henry. A serialowi na pohybel.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(29-10-2022, 21:15)Crov napisał(a): no to całe szczęście nie będzie już potrzeby oglądania dalej:

[Obrazek: spilling-spits.gif]

Czyli miałem nosa aby rzucić to wpizdu po 1 sezonie.

Odpowiedz
Coś pięknego :D U mnie nos jeszcze lepszy, bo czułem po pierwszym zwiastunie, a porzuciłem w połowie pierwszego odcinka
.

Odpowiedz
"Chcemy Chrisa Hemswortha"
Mama: "Mamy Chrisa Hemswortha w domu"
W domu: Liam Hemsworth

Jezus, ten discount thor, drewniany liam zamiast Henry'ego? XDDDD

3 sezon chyba będzie niewiarygodnym paździerzem, skoro Henry ucieka.

Odpowiedz
Ale na zagranicznych profilach widzę sporo wpisów gdzie w ramach protestu też nie będą oglądać dalej. Z tym, że tam piszą często, że to świetny serial.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tylko czy był sens to w tym momencie ogłaszać?

Żeby chociaż zmienili na McGowana, byłby jakiś plus tej sytuacji, ale Liam Hemwsorth jako Geralt? Słabe jaja.

Odpowiedz
Nie wierzę xD Jeżeli to decyzja Henryka to propsy, jeżeli Netflixa to hahahahaha

Odpowiedz
Każda tego typu informacja o serialu to miód na moje fanowskie uszy. Niech ginie w mękach ten crap.

A za książki Sapkowskiego może weźmie się kiedyś ktoś lepszy. Wciąż liczę na ekranizację (serial) Trylogii husyckiej od HBO.
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
(30-10-2022, 07:41)Gieferg napisał(a): Tylko czy był sens to w tym momencie ogłaszać?

Żeby chociaż zmienili na McGowana, byłby jakiś plus tej sytuacji, ale Liam Hemwsorth jako Geralt? Słabe jaja.

No niby słabe, gość był w filmach przezroczysty jak szyba. Z drugiej strony nie jest jednak tak, że nie ma warunków. Cavill moim zdaniem był nieco za szeroki w barach w swojej roli, a Hemsworth-beta jest taki "w sam raz": 

[Obrazek: 271692328-1320629238452133-4633734381801...size=640:*]

Przy premierze 4 sezonu dojdziemy pewnie do wniosku, że Liam jest jego najmniejszym problemem ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ja i tak nie zamierzałem tego nadrabiać, z Cavillem czy bez. Ten dyskontowy Hemsworth to tylko wisienka na torcie. Równie dobrze mogli by obsadzić Johna Boyegę, bo byłoby jeszcze zabawniej :P

Odpowiedz
Cytat:No niby słabe, gość był w filmach przezroczysty jak szyba. Z drugiej strony nie jest jednak tak, że nie ma warunków.

Z postury jest ok, ale ta facjata... żeby ją chociaż zasłonił brodą, czy coś :P
Z drugiej strony Cavill pod tym względem też mi średnio pasował (w sumie obaj są "pretty boy type" co niezbyt pasuje do Geralta), ale jakoś się do niego przekonałem, no ale lubiłem gościa wcześniej, a Hemsworth to dla mnie tylko i wyłącznie "ten kolo z Ex2, który ginie w 30 minucie".

Cytat:Przy premierze 4 sezonu dojdziemy pewnie do wniosku, że Liam jest jego najmniejszym problemem ;)

A to akurat bardzo możliwe.

Cytat: Wciąż liczę na ekranizację (serial) Trylogii husyckiej od HBO.
Ale w trylogii husyckiej to bym wręcz nalegał, żeby zrobili duże zmiany scenariusza bo tom 2 i 3 to ustawiczne jechanie na jednym motywie, do tego żenująco słaby finał.

Odpowiedz
Czyli Cavillowi marzyło się zagranie Geralta, sam się zgłosił, a teraz jako pierwszy ucieka z tonącego okrętu? Wyczuwam cancel po 4 sezonie, hehe.

Odpowiedz
Ja wyczuwam przed ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Cytat:Czyli Cavillowi marzyło się zagranie Geralta, sam się zgłosił, a teraz jako pierwszy ucieka z tonącego okrętu?

No i? Marzyło mu się zagranie Geralta, to przecież go już zagrał :P
Na jego miejscu, gdyby się okazało, że występuję w czymś, co tylko z nazwy jest tym, czym teoretycznie miało być (szczególnie będąc fanem oryginału), a miałbym inne sensowne opcje, też bym pierwszy uciekał.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon