Trailery filmowe.
(02-09-2012, 15:43)Predator895 napisał(a): Michael Wincott wyleciał z Icemana ?? :(

1 LOL - tam miał być Wincott? Szkoda.

2 LOL - zapodawałem tą scenę i go nie rozpoznałem?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Hansel and Gretel - dużo kiepskiego CGI, mało humoru i nuda. Nie tak to miało wyglądać :<
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Może być tak, że to kwestia słabego trailera, a sam film będzie w porządku - i na to (pewnie naiwnie) liczę.

Odpowiedz
Trailer jest mega tragiczny - naprawdę nie wiem gdzie tam ma niby być i jak ma pomóc filmowi ta szumnie zapowiadana R-ka. Oczywiście to tylko zwiastun może być padaką, niemniej po tej zajawce mam jedynie ochotę na mnóstwo kokainy, a nie wypad do kina.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Może to tylko słaby trailer, ale jakoś wątpię - akurat w Hollywoodzie wiedzą jak skleić porządny zwiastun, wybierając najlepsze sceny z filmu. Jeśli tutaj nawet to im się nie udało, to szansę na dobrą rozrywkę są niewielkie.

Odpowiedz
Nie no, nie oszukujmy się, byłby już bezpłciowe zwiastuny fajnych filmów, dlatego ja i tak chce zobaczyć co z tego wyjdzie. Choć teraz to niekoniecznie w kinie.

Odpowiedz
Jaś i Małgosia - raczej podziękuję.
Iceman - dopisane do listy "do obejrzenia".

(28-08-2012, 18:09)Persona non grata napisał(a): Tylko żeby zaraz nazywać ten ogromny kawał muzycznego świata gównem?

No niestety, pewne rzeczy po prostu trzeba nazywać po imieniu.

Odpowiedz
Wobec "Jaśka i Małgośki" miałem pewne oczekiwania. Ale trailer spłynął po mnie jak woda po kaczce. I niestety miejscami za bardzo mi zajeźdża "Van Helsingiem". Jednak jeszcze nie przekreślam tego filmu.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ekhem, to jest Toby Jones :)

Odpowiedz
Trailer do "Grave Encounters 2" jeśli ktoś jeszcze nie widział.

Mam nadzieję, że film będzie równie dobry co jedynka.
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
(10-09-2012, 19:09)Motoduf napisał(a): Ekhem, to jest Toby Jones :)

Koleś ma pecha. Najpierw wszyscy zlali jego rolę Trumana Capote'a w filmie Infamous, bo w tym samym czasie triumfy święcił Philip Seymour Hoffman. Teraz zapewne wszyscy zleją tę rolę, bo zachwycą się Hopkinsem. Ciekawe czy tym razem rzeczywiście będzie tym słabszym...

Odpowiedz

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Koleś ma pecha. Najpierw wszyscy zlali jego rolę Trumana Capote'a w filmie Infamous, bo w tym samym czasie triumfy święcił Philip Seymour Hoffman. Teraz zapewne wszyscy zleją tę rolę, bo zachwycą się Hopkinsem. Ciekawe czy tym razem rzeczywiście będzie tym słabszym...

Teraz zbiera bardzo pozytywne recki za "Berberian Sound Studio", ale jak znam życie, to i tak nikt tego filmu nie obejrzy :). Generalnie żal faceta - ma talent, wczuwa się w swoje role idealnie, a zawsze zostaje w cieniu.

Lincoln - hucznie zapowiadany teaser, który trwa (wywalając napisy) jakieś 25 sekund i nie pokazuje absolutnie nic, a do tego, pomimo tak krótkiego czasu trwania, cholernie nudzi. Mogę się założyć, że poza rolą DD-L nic ten film nie będzie oferował.

Odpowiedz

Lincoln, piec sekund teasera i juz jest mudzina!!! Dobra mudzina i dobry wujek Abe - tak trzymac Steven, rok szkolny rozpoczety, rysujemy laurki :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ten mudzina wygłasza jakiś patiotyczny żal.pl

Mam ochotę olać ten film, ale zobaczę jeszcze pełny zwiastun. Może jakaś fajna batalistyka się wkradnie ;P
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ale ktoś z was naprawdę liczył, że będzie inaczej? :)

Odpowiedz
Inaczej: czy ktoś z was wierzył, że na ten film warto czekać dla czegoś innego niż (najprawdopodobniej) kolejnej rewelacyjnej kreacji Day-Lewisa?

Odpowiedz
(11-09-2012, 16:19)Snappik napisał(a): Ten mudzina wygłasza jakiś patiotyczny żal.pl

Oj tam, oj tam. To cytat z Gettysburg Address Lincolna - zrobić film o Lincolnie bez niego, to jak zrobić film Manna bez długaśnych ujęć : )

Ale nie oszukujmy się - Spielberg robi film o jednym z najważniejszych amerykańskich prezydentów, więc idealizacja + poprawność polityczna [chcecie się założyć, że negro i nigger nie usłyszycie?] zrobią swoje. Mimo to czekam, bo Day-Lewisa lubię niezmiernie i już słyszę "And the Academy Award goes to..." na najbliższych Oskarach : )

Odpowiedz

Abe bankowo nie uzyje slowa niger...kolorowy, "slejw" i czarny brat :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon