World War Z(reż. Marc Forster)
co w nim super? Wygląda jak do filmu Wajdy :D
loading podpis...

Odpowiedz
Ten plakat można podsumować jedynie w następujący sposób: "yyyyyy".
Rozumiem że to fanart?

Odpowiedz
Przy dzisiejszych posterach trudno określić co jest fan-artem a official posterem, ale stawiam na to drugie skoro pojawiło się na comingsoon.

Odpowiedz
to jest tak złe, że plakaty do Wałęsy wydają się naprawde wybitne.

Odpowiedz
Co jest z tym rokiem 2013 i tymi plakatami?

W ogóle niedobrze wróżę temu filmowi. Mimo, że nikomu nie życzę źle, ale tutaj naprawdę wszystkie znaki na niebie i ziemii zapowiadają katastrofę.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Recka od Empire, chyba nie ma, aż takiej tragedii

http://www.empireonline.com/reviews/reviewcomplete.asp?FID=137228

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę fakt, iż Chińczycy nie wpuszczą go na swój rynek, przy budżecie 200 mln, może ponieść mega klapę finansową. I nawet Brad może nie pomóc...

Odpowiedz
http://9gag.com/gag/arpvmRy

Tak mi się skojarzyło... Myślicie, że inwazja zombie zacznie sie od tego, że ktoś pokazał wacka na paradzie feministek? Zkumulowana wścieklizna zacznie się przenosić na inne osobniki ludzkie?

Odpowiedz
a film zaskakująco pozytywne recenzje zbiera... 80% 16 vs 4
http://www.rottentomatoes.com/m/world-war-z/

Odpowiedz
Iron Man 3 też zbierał super recki (przez kilka dni najlepsze z MCU) a jest kupą. Tak więc ja nie robię sobie nadziei (aczkolwiek na film może się pofatyguje).

Odpowiedz
według ciebie jest, warto podkreślić, bo według zdecydowanej większości widzów i krytyków kupą nie jest. Co nie znaczy, że nie masz prawa myśleć o IM3 jako kupie, tyle że twoja opinia nie jest reprezentatywna ;)

Odpowiedz
edit: chyba mi coś na głowę padło, byłem pewny że w głównym rolach wystąpią Pitt, Jolie i Ban Ki Moon ;)

To jakaś kpina, żeby film o masywnym ataku wściekłych zombiaków, dostał PG-13.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz

cienizna
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mnie się podoba:)

Odpowiedz
(18-06-2013, 14:49)Mefisto napisał(a): cienizna

Jeden z najsłabszych numerów na płycie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
tylko mi się wydaję, że ten film będzie klapą roku porównywalną z Johnem Carterem? Film zrobiony bez "pomyślunku", ale lubię Pitta, więc obejrzę i potem będę psioczyć. Na tę chwilę możemy śmieć się z efektów, plakatów i kat. wiekowej.
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
Nie daruję tych szybkich zombie, a cała akcja z szukaniem pacjenta zero to jakaś kpina. Dysponuje ktoś jakimś streszczeniem fabuły? Chciałbym wiedzieć czy w tym filmie jest cokolwiek z książki, poza tytułem.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
To może przebić Johna Cartera. Po lekturze zalinkowanego wcześniej artykułu można z góry założyć TOTALNĄ katastrofę. Przepychanki na stołku scenarzysty wyglądają na początek tego filmowego Titanica. Pierwszy script został całkowicie odrzucony z powodu "za mało akcji", a Paramount chciał blockbuster za 150m zielonych i taki budżet zatwierdzono. Potem nowy scenarzysta dopisał akcję wg założeń, ale z pierwszego draftu wziął bohaterów - porzucono za to wątek oryginu zombies na rzecz politycznej poprawności (Chiny), aby tam film nie został odrzucony. Do tego przepychanki na korzyść PG-13, które koliduje z wizją "zombie movie". Jakby tego było mało, przekroczono budżet o kilkanaście milionów a pomysłu na kampanię reklamową (i kasy - widząc nadchodzącą wtopę) jak nie było tak nie ma. Można dodać konwersję do 3D pod młoda publiczkę (zamiast kręcić od początku)... Z kampanią wyjdzie ponad 200M $ - film ma już siedem miesięcy opóźnienia od daty planowanej premiery. A sam Pitt od czasu IG nie pokazał się z dobrej (zarobkowej) strony.
loading podpis...

Odpowiedz
A ja i tak sądzę, że będzie hit;)

Odpowiedz
W juesej chwalą, ale w mało zachęcający mnie do wydania pieniędzy na bilet sposób :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon