Banshee (Cinemax)
Oglądam od nowa pierwszy sezon. "Banshee" jest trzecim serialem, który spotkał ten zaszczyt z mojej strony. Super muzy puszczają na napisach końcowych każdego odcinka. Moja ulubiona:

Odpowiedz
Wystarczyło, zeby napakowany gej-albinos się rozebrał i już Mental ogląda serial na okrągło. Młodzież.

Odpowiedz
Ten gej to Joseph Gatt:

Odpowiedz

Odpowiedz
Jezu, ale się podjarałem!

Odpowiedz
O kurwa, to tutaj taka norma? Cholernie mocna rzecz.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Są lepsze.

Odpowiedz
Z czego większość absurdalna albo strasznie przerysowana :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Bo dopakowany gej-albinos proszący o robienie loda to nie jest jeszcze dość absurdalne. Ale kolejny: Bucho zobaczył, że mordują geja do tego albinosa i od razu się zainteresował. MŁODZIEŻ. ;)

Odpowiedz
Wasze pierdolenie spływa po mnie jak sami wiecie co :) "Banshee" to absolutny top seriali wszech czasów - przynajmniej tak wynika z sondazu CBOSu przeprowadzonego w Wielkopolsce (głosowało 6 osób).

Odpowiedz
No nie zdzierżę. Oglądam to całe Banshee, wszystko fajnie, biją czarnych i gejów, a tu takie coś...
Kto to pisał, M. Środa?
Drugi sezon obejrzę dla Proctora (mój nowy idol) i jego siostrzenicy.

Odpowiedz
Cytat:Kto to pisał, M. Środa?

Twoja stara u Biedronia na kolanach :)

A serio: cała ekipa przyszła z odsieczą a nie tylko dupa. Poza tym moim marzeniem jest zostać uratowanym przez dupe z karabinem :)

Odpowiedz
Ale to ona była na pierwszym planie i najbardziej wymiatała, reszta robiła za chórek.
Postawmy sprawę jasno, jak coś ma nawiązywać do klasycznej amerykańskiej sensacji o twardzielu znikąd który robi porządek w mieście, to twardziel ma zrobić porządek w mieście, a nie robić za dziewoję w opałach. Co to za feministyczny rewizjonizm szowinistycznego męskiego mitu?
Nie pomaga fakt, że Ana to wysoce antypatyczna postać, która przez cały serial zdołała okłamać i zdradzić wszystkie bliskie sobie osoby. Mogę kibicować szeryfowi, bo budzi sympatię. Anę powinno zgwałcić stado pawianów.
Nawiązując do Ewangelii wg św. Mela, Banshee zaczyna jako Payback, a kończy jako Czego Pragną Kobiety.

Odpowiedz
Też bym wolał, żeby w miejsce Any pierwsze skrzypce grała ta pani:

[Obrazek: banshe-ep1053_zps742aa417.jpg]
[Obrazek: banshee-ep5-dunn.jpg]

ale nie można mieć wszystkiego.

Cytat: Co to za feministyczny rewizjonizm szowinistycznego męskiego mitu?

Jebane gender studies dotarły już nawet na zadupie Pensylwanii :)

Odpowiedz
(07-10-2013, 23:55)Mental napisał(a): Jebane gender studies dotarły już nawet na zadupie Pensylwanii :)
Amen.

Ana może być cienka, ale za to dostajemy dupiato cycatą amiszkę.

Odpowiedz

[Obrazek: anigif.gif]

Odpowiedz
Końcówka pierwszego sezonu sugerowała, że córka Longshadowa, właściciela kasyna w Banshee, odegra jakąś znaczącą role. Mam nadzieję, Odette Annable prezentowała się w tej roli konkretnie.

Odpowiedz
No, oby wreszcie pokazała ciało;)

Odpowiedz
No nic, tu nie było, ale liczę na jakiś porządny kawałek męskiego ciała w serialu.
Calcat iacentem vulgus

Odpowiedz
Gej albinos to malo? Co to za rasizm!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon