pierdolisz jak potrzaskany za przeproszeniem. kto tu na forum domaga się flaków? wskaz mi choć jedną osobę, która chce flaków. wszyscy zgodnie mieszamy z gównem takie hiciory dla młodzików jak hostel, piła i inne. tu wszyscy są normalni. niektórzy po prostu nie mogą się pogodzić, że sie ich w ch*** robi i psuje dobrą zabawę, którą - gdyby urodzili się 20 lat wcześniej - mieliby zapewnioną na co drugim filmie.
EDIT
a Bourne Supremacy to bardzo dobre kino. ludzie poważni, nikt nie kozaczy, nie wyrywa dup, nie opowiada dowcipów. naprawdę solidny akcyjniak. oczywiście brak R widoczny. jedyne co mnie zirytowało to ta gimnazjalistka, która normalnie grywa w filmach o dyskotekach i tańczeniu.
montaż - znośmy. w filmie jest taka scena: bohater wchodzi do pokoju hotelowego. 4 cięcia. sweet.
pościg samochodowy ulicami Berlina. znakomity. zero wybuchów.
EDIT
a Bourne Supremacy to bardzo dobre kino. ludzie poważni, nikt nie kozaczy, nie wyrywa dup, nie opowiada dowcipów. naprawdę solidny akcyjniak. oczywiście brak R widoczny. jedyne co mnie zirytowało to ta gimnazjalistka, która normalnie grywa w filmach o dyskotekach i tańczeniu.
montaż - znośmy. w filmie jest taka scena: bohater wchodzi do pokoju hotelowego. 4 cięcia. sweet.
pościg samochodowy ulicami Berlina. znakomity. zero wybuchów.
17-09-2007, 21:18