No i widzisz Simek piszesz, że to historia kosmonauty który został pozostawiony w bardzo niezwykłej sytuacji dzięki awarii statku. Pisałem o tym, że to bardzo fajny koncept, który nie został wykorzystany do końca. Śmiem twierdzić, że został ledwo liźnięty. Nie przekonuje mnie zachowanie bohatera, który dowiaduje się, że umrze na statku samotnie bo kapsuła się popsuła. Motywacja do tego by wybudzić takiej sytuacji Aurorę, też jest grubymi nićmi szyta. Wszystko tu jakoś leci po łebkach i jest tak jakby ugrzecznione.
Simek nikt nie musiałby się strzelać w finale, żeby pokazać coś ciekawego. Z drugiej strony jakoś mi umknęło, dlaczego Aurora tak szybko wybaczyła Prestonowi i nagle chce z nim zostać do końca życia sama na statku? Naciągane to wszystko jest.
Simek nikt nie musiałby się strzelać w finale, żeby pokazać coś ciekawego. Z drugiej strony jakoś mi umknęło, dlaczego Aurora tak szybko wybaczyła Prestonowi i nagle chce z nim zostać do końca życia sama na statku? Naciągane to wszystko jest.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
06-03-2017, 07:16