Robi zwiastun = to co pisał Mierzwiak chyba. Bez muzy nie zostaje nic. Jakimś psycho-fanem Queen nie jestem, ale hity mieli takie, że jak je słyszę nawet w tym słabym zwiastunie to chciałbym jednak więcej. Broń boże nie uważam, że to dobry zwiastun albo, że zapowiada się film na więcej niż 5/10.
Ja mam słabość do kulis muzyki. Bardziej w formie dokumentalnej, ale może też być fabularnej. Podglądanie prób, sesji nagraniowych, kulisy ważnych koncertów itd. nawet jeśli zwykle w trochę zmitologizowanej formie to jest coś co sprawia, że nawet taki sobie film chętnie obejrzę albo podbija ocenę o 1-2 punkty jeśli lubię danego wykonawcę. Tym bardziej liczyłem tutaj na coś lepszego.
Ja mam słabość do kulis muzyki. Bardziej w formie dokumentalnej, ale może też być fabularnej. Podglądanie prób, sesji nagraniowych, kulisy ważnych koncertów itd. nawet jeśli zwykle w trochę zmitologizowanej formie to jest coś co sprawia, że nawet taki sobie film chętnie obejrzę albo podbija ocenę o 1-2 punkty jeśli lubię danego wykonawcę. Tym bardziej liczyłem tutaj na coś lepszego.
22-05-2018, 16:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2018, 16:33 przez PropJoe.)