(23-05-2018, 00:49)PropJoe napisał(a): shamar, co mi Crov wytknął? Nie czaję. Pisząc "o Pawlikowskim" mam na myśli tylko Pawlikowskiego reżysera a nie jego wypowiedzi czy poglądy.
No dobra. To nie było wytknięcie stricte a ironiczne wytknięcie. Jeden grzyb :) Pisałeś o czepianiu się Pawlikowskiego więc odpisałem dlaczego się go czepiam (za światopogląd) i dlaczego się go nie czepiam (za warsztat). Chociaż w tym drugim przypadku chyba też się czepiam bo "Ida" mi się nie podobała.
ALE... Ciągle nie oceniam, przez pryzmat moich słusznych uprzedzeń, tego nowego filmu :)
(23-05-2018, 00:49)PropJoe napisał(a): Pisząc, że niektórzy (ciebie mając na myśli w najmniejszym stopniu, jak się okazuje słusznie) uwzięli się na niego mam na myśli, że wzięli się jego film(y) i zwiastuny a nie jego osobę. Myślałem, że to oczywiste.
Napisz coś pogardliwego jeszcze ze 3 razy. Bądź jak Leszek :)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
23-05-2018, 01:24