Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,419
Liczba wątków: 67
(05-06-2021, 10:39)Debryk napisał(a): Jak widać, ulica nic nie wiedziała. Ekipa H dotarła do wielu osób z różnych branż, w tym do p0rno i nikt nic nie wiedział ponieważ żołnierze działali rozsądnie w każdym względzie. Przed akcją w Depocie szefunio fajnie dokazuje Number1, że ma oddać drogie rzeczy bo zwraca na siebie uwagę.
Może i działali rozsądnie, ale nawet w Heat był jakiś trop, którego można się było uczepić. A tu masz napad w biały dzień, gdzie przynajmniej jeden gość wystawił się na widok ogólny, masę sprzętu w akcji (sorry, ale nawet żołnierze nie wytrzasnęli by go sobie znikąd) i cisza jak makiem zasiał. Ktoś by coś wiedział.
Ja to nie do końca kupuję, zwłaszcza w XXI wieku z tą czujką - szef organizacji mega ryzykuje pojawienie się na kamerach i zostanie zauważonym tylko po to, żeby powiedzieć, w którym kierunku skręca auto - no błagam. Zresztą mam też problem z tym, że nikt Stathama właściwie nie poznaje, a gość jest mega charakterystyczny i został postrzelony wraz z synem podczas napadu na ciężarówkę dokładnie tej firmy. Dziur tu jest sporo, a wszystkie zrzucam na karb lekkiego przerostu formy (czy też raczej: narracji, która wyolbrzymia bardzo prostą intrygę) nad treścią.
(05-06-2021, 02:46)Mefisto napisał(a): Nie, i nie zobaczę, bo nie mam anteny satelitarnej firmy Arcon :]
Ej, bez kitu, film sprzed 3 lat i na torrentach szału w wyborze to specjalnie nie ma. :|
05-06-2021, 13:47