(05-06-2021, 18:52)zombie001 napisał(a):(05-06-2021, 15:37)Kryst_007 napisał(a): Przyznam, że chciałbym by ten sequel wynagrodził co niektórym zawiedzionym fanom i pokazał ostateczną przemianę Cruelli w tą okrutną maniaczkę z ciągotami do obdzierania dalmatyńczyków ze skóry, którą znaliśmy z poprzednich filmów.
Oby nie. Szkoda roli Stone. Jej interpretacja i tak średnio klei się z Cruellą Close, więc wolałbym żeby to w ogóle szło w innym kierunku. Powrót Baronessy? Kuszące. Ale to pewnie lepsze byłoby na 3.
Też uważam, że najlepiej takiej możliwej kontynuacji wyszłoby trzymanie się z dala od dalmatyńczyków. Zresztą najsłabszymi elementami tego filmu są właśnie nawiązania do psów. Jak miałby powstać sequel, na który liczę, to dla mnie te postacie mogą się poruszać w alternatywnym uniwersum do tego, który znam z animacji Disney'a, czy wersji z Glenn Close.
I właśnie mnie się podoba, że Stone bardzo po swojemu zinterpretowała tę swoją rolę i nie pogardziłbym kolejnymi jej zmaganiami w świecie mody. I jak już robić jakieś nawiązania, to już lepiej do Zoolendera niż do 101 Dalmatyńczyków. :)
P.S. Chociaż nie wiem jak bardzo realny jest ten sequel. A naprawdę tutaj akurat Disney jak dla mnie mógłby to ciągnąć. :)
06-06-2021, 13:04