District 9 (reż. Neill Blomkamp) SPOILERY!

Odpowiedz
Dlatego napisałem, "że nie tylko" ;-) Ale ten cały
Swoją droga, fajny patent.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Na przyszłość pisz "nie tylko" większymi literami. :wink:

Odpowiedz
Luz, spróbuje kiedyś z Caps Lockiem, może się uda ;-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Stoję w kasie po R5 już nie mogę się doczekać :D

Odpowiedz
Kino "Noir"? Ciekawe jakie nagłośnienie tam mają...

Odpowiedz
Ja idę do DEViSE z tego co ludzie mówią jest dobry THX :D

Odpowiedz
Przepraszam, ale co to jest R5?

Odpowiedz
Boż :P

Odpowiedz
Poważnie pytam, nie spotkałem tego skrótu. Możesz powiedzieć?

Odpowiedz
Obraz jakości [bez takich info o ripach, proszę], dźwięk synchro z ***.

Odpowiedz
I nie szkoda wam marnować takiego "fajnego" filmu (ponoć, bo czy jest to stwierdzę gdy zobaczę) oglądając go na nędznym piracie, miast poczekać kilka tygodni na premierę w kinie?

Odpowiedz
Nie :D kino R5 nie jest wcale takie marne :D

Odpowiedz
ja obiecałem sobie poczekać do premiery oficjalnej, ale teraz, jak już jest to R5... może ściągnę dla świętego spokoju. ale nie obejrzę, walę to, czekam na kino :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
To po co ściągasz? :)

Odpowiedz
dla świętego spokoju mojego zniecierpliwionego umysłu :)

Odpowiedz
Ja tam was nie rozumiem, potencjalnie jeden z najlepszych filmów roku, podniecacie się nim od miesięcy, a nie potraficie wytrzymać jeszcze miesiąca, żeby obejrzeć go z odpowiednią "pompą" na dużym ekranie. Niektóre filmy po prostu trzeba zobaczyć pierwszy raz w kinie, a jak ktoś tego nie rozumie to... jego strata ;)

Odpowiedz
właśnie oglądam sampelek filmu (District 9 R5 LiNE XviD DEViSE), żeby się upewnić, czy naprawdę warto iść na to do kina. wiecie może, gdzie znajdę angielskie napisy (polskie to już w ogóle byłoby super) do tej konkretnej wersji, tzn. do tego konkretnego sampelka? jakby co, wysyłajcie PM.

Odpowiedz
jakby nie patrzeć to R5 a nie [bez takich info o ripach, proszę]. wiadomo, że audio będzie niskich lotów, więc jak dla mnie nie warto marnować na to czasu. poza tym, ludziska, dołujecie mnie trochę. z tego, co widzę, chodzicie do kina na takie pierdoły jak Transformers, Terminator Salvation i inne, a kiedy do kin wreszcie wchodzi coś porządnego - ściągacie to z neta. sami sobie podkopujecie dołek, bo zgadnijcie - kto później będzie psioczył, że nasi dystrybutorzy nie ściągają do kin filmu A i B? bo po co, skoro nikt tego nie ogląda.

niektórym filmom po prostu warto dać zarobić, a nie zachowywać się jak hipokryta.

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):z tego, co widzę, chodzicie do kina na takie pierdoły jak Transformers, Terminator Salvation i inne, a kiedy do kin wreszcie wchodzi coś porządnego - ściągacie to z neta. sami sobie podkopujecie dołek

Ale czego oczekujesz po najkrzykliwszych userach tego forum? Logiki? Racjonalności? Konsekwencji?
Bądź poważny...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon