Nic nadzwyczajnego, ale i tak obejrzę z przyjemnością. Może guilty pleasure, ale zawsze :)
Szkoda tylko, że nie ma Arnolda.
15-05-2018, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2018, 21:14 przez Dirk.)
|
Escape Plan (2013)
|
|
Trailer drugiej części. Prosto na DVD w czerwcu.
Nic nadzwyczajnego, ale i tak obejrzę z przyjemnością. Może guilty pleasure, ale zawsze :) Szkoda tylko, że nie ma Arnolda.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
15-05-2018, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2018, 21:14 przez Dirk.)
Uuuuuuu... prosto na Blu-ray?
Netflix nie kupił? Sly to chyba hajs na coś zbiera, skoro nagrał od razu nie tylko 2, ale i 3 część.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
15-05-2018, 21:27
Stallone.pl donosi, że w Europie i Azji film będzie wyświetlany w wybranych kinach.
Nie ma jednak szczegółów. Choć, jeśli dystrybutorem jest mój "ulubiony" Monolith (tak jak jedynki), to nie spodziewałbym się tego w kinach. http://www.stallone.pl/plan-ucieczki-2-czerwcu-zdobycia/
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
15-05-2018, 23:26
Jedynkę obejrzałem tylko dlatego, że Sly i Arnie w jednym filmie. I w sumie nie ma innych powodów by ją oglądać. W przypadku sequeli chyba powodu nie znajdę żadnego.
15-05-2018, 23:54
Widziałem wczoraj sequel i z przykrością muszę powiedzieć, że Slaj powinien uderzyć już na emeryturkę, bo przykro się już na niego patrzy - tutaj jest sobie gdzieś na czwartym planie, coś pierdoli zza kadru od czasu do czasu, pod koniec trochę się przy pomocy dublera ponapierdala i to w sumie tyle z jego występu. Zmęczony, widać ewidentnie, że już mu się nie chce i odcina sobie kupony w tym niemiłosiernie wręcz chujowym filmiku. Co gorsze, pewnie będzie 3 część.
Sam film z kolei powiela wszystkie możliwe grzechy współczesnych akcyjniaków - sraczkowaty montaż, shaky cam, bieda CGI efekty plus idiotyczna do absurdu fabuła. W scenach napierdalanek absolutnie nic nie widać, są jakieś skośnookie ludzie (główne role nawet "grają"), którzy bić może i się potrafią ale ciężko stwierdzić na 100%, bo jak mówię, chuja widać. No i niepotrzebnie im kazali po angielsku mówić, bo męczą się strasznie recytując dialogi w języku, którego prawdopodobnie nawet nie znają - browar dla każdego, kto bez napisów zrozumie co główny bohater pierdanczy sobie pod nosem. Bautista pojawia się na kilka minut i nic ciekawego nie robi, w sumie podobny występ jak Stallone'a - pojawił się pewnie na 2 dni na planie, nakręcił co mu dali, zwinął hajsik i tyle go widzieli. Omijać szerokim łukiem bo film jest tragiczny pod każdym możliwym względem - próbuję sobie przypomnieć, ale gorszego knota ze Slajem raczej nie widziałem. 0/10
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
15-06-2018, 12:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2018, 12:16 przez slepy51.)
On już robi knoty za 1000 dolarów?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-06-2019, 01:18
To są jakieś układy z chińskim biznesem mające zapewnić finansowanie kolejnych projektów. Było gdzieś tłumaczone. Ale rzeczywiście, niesamowicie odstaje to coś od jego filmografii, nawet od mrocznej pierwszej połowy lat dwutysięcznych.
13-06-2019, 06:53
Dwójka to absolutny syf syfów, najgorszy film w karierze Stallone'a i najgorszy film jaki widziałem w ubiegłym roku. Powyższego trailera nawet nie odpalam.
13-06-2019, 10:24
Widziałem raz jedynkę i starczy. Kolejne to przecie tanie produkcje straight-to-torrent, so who gives a fuck anyway?
13-06-2019, 15:21
Jedynka to całkiem przyjemne filmidło. Trójka? Hm, to była jakaś dwójka? :O chyba tylko dla fanatyków Sly'a
13-06-2019, 17:06
Na "Hit na Sobotę" w ogólnodostępnej jak znalazł.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 13-06-2019, 21:01
W "hicie na sobotę" puszczają drogie tytuły.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-06-2019, 23:47
Łofak, ja jeszcze jedynki nie widziałem (chociaż zabieram się do tego od "premiery") a tu właśnie czytam, że powstała druga i trzecia część...
loading podpis...
17-06-2019, 11:21
fiu fiu, Sly, Arnold i Sam Neil - nazwiska, które 20 lat temu gwarantowały tłumy w kinie i kolejki po kasetę. Obejrzałem - czasu nie żałuje, bo fabuła ciekawa. Nawet oryginalna. Jest dobrze i źle zarazem - film o takim temacie, w którym akcja rozgrywa się w wąskim gronie musi stać aktorami - no, akurat nazwiska są, ale dwaj główni bohaterowie w osobie Arniego I Slaya nie mają umiejętności, aby dźwigać taki ciężar na swoich barkach. I tyle złego, bo poza tym, to fajny flick o pobycie w więzieniu. Ciekawsze od głównego wątku jest zajęcie Slaya i pierwsza akcja, kiedy na "zlecenie" dyma z kicia(tak, wiem - naciągane, ale fajowe). W dalszej części robi się to wszystko zagmatwane i przekombinowane tak niepotrzebnie, jednak daje radę. Podobało mi się.
6/10 06-12-2020, 09:18
Sam Neil został zmarnowany bardziej tylko w "Comuterze" z Neesonem. Choć pewnie o czymś nie wiem
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-12-2020, 12:01
Gdyby film powstał w epoce VHS byłby klasykiem.
Całkiem fajny flick z lekką futurystyczną nutą. W końcu po iluś latach ktoś wpadł na logiczny pomysł, by zrobić z postaci Schwarzeneggera Niemca, przez co jego mocny akcent nie boli, a nawet pasuje. W ogóle to chyba jedyny film, gdzie Arnie mówi w swym ojczystym języku. Choć spodziewałem trochę więcej czasu ekranowego dla Arniego i widać, że Sly jest tu tym "główniejszym". Caviezel całkiem niezły jako bad guy. Jak dla mnie całość jest zamknięta i zdziwiłem się, że powstały aż dwa sequele. Analogie do epoki VHS dalej się nasuwają. Karny kutas dla polskich dystrybutorów, którzy uznali że nie przyciągnie to do kin :P. 30-01-2021, 16:40 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |