Ja po tej zajawce nie skreślam.
Wygląda to bardzo dziwnie, nie czuć ogromu tych pojazdów, aczkolwiek w jednej scenie ciężar oddano znakomicie.
W kinie na bank zobaczę, bo w sumie dlaczego nie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
19-12-2017, 14:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2017, 14:09 przez Danus.)
Giefergu, z tym mam problem, że nie obchodzi mnie gdzie obejrzysz i kiedy obejrzysz. Piłem jedynie do tego co się stanie po tym gdy ew. obejrzycie ten film. To nie pierwszy raz, kiedy kategorycznie wypowiadacie się z pozycji góry na temat czegoś czego nie widzieliście. Polecam poczytać temat o Dreddzie.
Na filmy o których nic nie wiem idę lub nie idę decydując na podstawie zwiastunów. Te półtora minuty były dla mnie w zupełności wystarczające by wiedzieć, że na pewno za oglądanie tego czegoś nie zapłacę, a najprawdopodobniej wcale nie obejrzę, więc niczego nie odszczekam. Stwierdziłeś "ciekawe czy odszczekacie". Masz odpowiedź ode mnie. Skoro cię nie obchodzi, było nie wyrażać ciekawości.
I nie wiem po ***j drążysz temat skoro cię to nie obchodzi :P
A Dredda nigdy nie skreślałem, z tej prostej przyczyny, że to film w interesującej mnie tematyce, więc nawet nie musi mieć dobrych zwiastunów, żebym dał mu szansę.
Wyglada to tak bardzo generycznie, nudno z masa przesadzonych i nieczytelnych scen, czyli Jackson wyprodukowal film, ktory jest wizualnym spadkobierca Hobbita.
Szkoda, ze trailer zamiast zachecac odrzuca juz na starcie.
A pierwszy teaser byl ciekawy i zapowiadal cos ciekawszego.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Ten zwiastun odrobinę lepszy od poprzedniego, ale tak czy siak wygląda to dziwnie pod względem konstrukcji świata ale jednocześnie fabularnie jest płytkie, a aktorsko wszyscy oprócz Hugo to żal.pl.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
Meh. Nudne to, brzydkie i słabe. Hugo sie marnuje a Jackson mógł czas poświęcony na produkowanie i pisanie tego czegoś poświęcić na reaktywacje ekranizacji Temeraire. Szkoda takiego zmarnowania całkiem ciekawie brzmiącego materiału (chyba, że znowu czeka nas niespodzianka).
06-10-2018, 00:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2018, 00:02 przez Kuba.)