Robocop (rimejk 2014)
Przestańcie wklejać cytaty z tego scenariusza, na świecie jest wystarczająco dużo zła!!!

Odpowiedz
Ten ostatni dialog z filmu - pikne, prawie się popłakałem ;)

Efekty za 100 milionów dolarów, scenariusz za 100 rubli. Echhh
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
[Obrazek: 6OF9y.jpg]

[Obrazek: 8112957238_ac5e6b141f_z.jpg]
[Obrazek: robocop23f-2-web.jpg]
[Obrazek: tumblr_mc9obzxqwx1rexev1o1_500.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ciekawe może zostawili mu jeszcze jakąś część ciała, a taką mechaniczną łapą mógłby sobie zrobić krzywdę :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jakby było w R to może a w PG to marzenia ściętej dłoni.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: 43953.9.jpg]
[Obrazek: 43955.9.jpg]

Nawiązujące do klasyki concept arty, które jakiś dobry człowiek podlinkował na filmwebie. Świetne. Szkoda, że najwyraźniej w filmie będą umieszczone tylko po to, żeby pośmiać się z lat 80. ;(
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
No i taki wygląd Robo to ja rozumiem, a nie jakieś bioskafandry

Odpowiedz
Tu też mu dłoń wystaje z pod pancerza :p

Odpowiedz
Ma wizjer jakby był Chińczykiem.

[Obrazek: Robocop-New-Suit.jpg]

Odpowiedz
(17-11-2012, 13:18)Arahan napisał(a): No i taki wygląd Robo to ja rozumiem, a nie jakieś bioskafandry

Według scenariusza to tylko pierwsza wersja z kilku, która nie będzie zbyt długo na ekranie. Zamiast niej będzie social oraz swat, czy coś takiego. I tazer jako główna broń, żeby przypadkiem Robocop nikogo nie zabił.

Oby ten scenariusz był jakimś pierwotnym szkicem, a nie finalną wersją.

Odpowiedz
Ten robo z pierwszego obrazka jest całkiem ok gdyby nie ręka i ten metalowy stanik (ramiączka???). Na pewno wypada to lepiej niż ten czarny nanokombinezon.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Rozumiem, że w mieście, w którym 99% wszystkich przestępstw popełniają czarni, znowu źli będą biali?

Odpowiedz
Co to za różnica skoro i tak Robo nikogo nie będzie zabijał. No i sam będzie czarny. Tylko mordę i dłoń będzie miał białą.

Odpowiedz
Żeby się nie rozpisywać, podam link do mojej wypowiedzi odnośnie tego nowego ShitoCopa:
http://www.forum.batcave.com.pl/index.php?topic=991.msg48013#msg48013

Odpowiedz
Cytat:Co to za różnica skoro i tak Robo nikogo nie będzie zabijał.

Taka różnica, że przynajmniej coś by się działo wokół filmu, np. zostałby oprotestowany przez Krajowe Stowarzyszenie Postępu Ludzi Kolorowych.

Odpowiedz
(18-11-2012, 15:52)Mental napisał(a): Rozumiem, że w mieście, w którym 99% wszystkich przestępstw popełniają czarni, znowu źli będą biali?

To tzw. odwrócony rasizm. Co już jest gównianym pseudoporawnym politycznie określeniem bo sugeruje, że rasizm czarnego jest inny niż rasizm białego. W sensie, że czarnym wolno a białym nie.

Odpowiedz
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12908564,USA__nie_chciala_pokazac_policji_torebki__uzyli_paralizatora_.html

Może chociaż przestępcy dostaną ataku serca...

Odpowiedz
Cytat:To tzw. odwrócony rasizm.

Wali mnie co to jest. W Detroit co najmniej od późnych lat 70 XX wieku 99% wszystkich przestępstw popełniają Murzyni, więc motyw, że biali robią rozpierdol jest po prostu śmieszny. Żeby było realistycznie, skład etniczny złych powinien być co najmniej taki jak w szorciku "Dirty Laundry" Phila Joanoua - 95% to czarna dzicz.

Odpowiedz
Stopklatka opublikowała dziś wideo z wypowiedziami twórców i "ruchomymi" koncept artami (taki concept reel) ... Chciałem wygrzebać jakąś lepszą jakość i okazało się, że wideo jest właściwie sprzed miesiąca i już nigdzie nie jest dostępne bo wytwórnia kazała usuwać.

Teraz temat ze S. tez zniknął ale u Czechów jeszcze wisi. Z tym, że ten filmik pogrąża dalej nadzieje na dobry film.

http://www.fandimefilmu.cz/clanek/2051-robocop_promo_video_concept_arty_a_posledni_fotky

Odpowiedz
Czy tylko dla mnie to wyglądało totalnie sztucznie?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon