Ankieta: Najlepsz
Identity
Supremacy
Ultimatum
[Wyniki ankiety]

Seria Bourne (2002-2016)
Frank Marshall ‏@LeDoctor
First day of principal photography complete and happy to report, BOURNE is back! #Bourne2016

[Obrazek: COaCdj0UkAIHsCt.jpg]

Matt w formie już na planie! :D Obsada szykuje się zacna (do Damona i Stiles dołączyli Tommy Lee Jones, Alicia Vikander i Vincent Cassel), a na stołek reżyserski wraca Greengrass, który nakręcił już dwa zajebiste Bourne'y. Chyba po BvS będzie to najbardziej oczekiwana przeze mnie premiera przyszłego roku!

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Powell powróci jako kompozytor.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Umęczony bohater topi demony przeszłości na ringu trzeciego świata. How original.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Myślałem, że będzie to lepsze niż te kiepawy z Damonem... A jest chyba jeszcze gorsze.

Cała ta seria to porażka.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czyli 6/10 dla wszystkich, tak?

Odpowiedz
Tutaj z 5.

To są niby adaptacje książek a... szkoda gadać.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Z książkami, które toczyły się w latach 70/80 to te filmy mają mało wspólnego. Biorą tylko niektóre postacie, lokacje, momenty, i tytuły.

Odpowiedz
Matt o nowym Bournie:
Cytat:Bourne odzyskał pamięć, ale to nie oznacza, że wie wszystko. Minęło 12 lat. Musimy odpowiedzieć na pytania: gdzie był? Co robił? Czemu powrócił? Odpowiedzieliśmy na te pytania i wyszedł z tego film.

Prawdopodobny tytuł filmu to, zgodnie z serią książek, The Bourne Betrayal.

Odpowiedz
Matt Damon w brązowej, skórzanej kurtce, w Londynie na planie nowego Bourne'a:
http://www.comingsoon.net/movies/news/631399-photos-from-the-bourne-5-set#/slide/23

Odpowiedz
#nikogo :)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Juby, nie dodałeś, że w czarnej koszulce i na tle ceglanej ściany.
--
Laozi

Odpowiedz
Jak myślicie, filmy o Bournie też kiedyś dobiją do 25 i 6 aktorów jak produkcje o innym jegomościu ? :D
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Nie sądzę. Od początku filmy reklamowano twarzą Matta i sloganem "Matt Damon is Jason Bourne", a kiedy raz zrobiono Bourne'a bez niego, to główną postać zmieniono na Aarona Crossa. Recastu nie było! Myślę, że widownia za bardzo utożsamia Damona z tą postacią i dopiero przy jakimś reboocie, albo wiernej adaptacji powieściu Ludluma, za wiele lat obsadzą kogoś innego.

Ale dzięki Van Lustbaderowi niedługo będzie już 13 książek o Jasonie, więc przy sukcesie nowego filmu (na który liczę) z chęcią mogę oglądać Damona w kolejnych Bournach. Ma dopiero 45 lat, spokojnie może nagrać jeszcze dwa.

Cytat:Juby, nie dodałeś, że w czarnej koszulce i na tle ceglanej ściany.

I pitkę pod okiem. ;)

Odpowiedz
Pierwsza oficjalna fotka

[Obrazek: 007-untitled-next-bourne-chapter-ew.jpg]

I want traila!

Odpowiedz
Cytat:Pierwsza oficjalna fotka

Już mam dość.

Odpowiedz
U mnie to samo :p

Odpowiedz
Ależ groźny ten Matuś. Zamiast gunem pacyfikował bad guyów będzie zakolami.
--
Laozi

Odpowiedz
Obraz p.t. "Zamyślenie socjalisty".

Nie mam nic przeciwko gościowi - on jest tak pozbawiony charakteru, że to nieważne, czy jest w filmie, czy go nie ma. Filmy z Damonem bywają dobre pomimo niego, a nie dzięki niemu, a Bourne'y zawsze były co najmniej niezłe, więc... czemu nie?

Odpowiedz
Cytat: on jest tak pozbawiony charakteru, że to nieważne, czy jest w filmie, czy go nie ma. Filmy z Damonem bywają dobre pomimo niego, a nie dzięki niemu
Lepiej bym tego nie ujął :D
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Potwierdzono, że spot do nowego Bourne'a pojawi się podczas tegorocznego finału superbowl (7 lutego). :)

W końcu jakieś materiały i nareszcie dowiemy się jaki jest oficjalny tytuł czwartej części.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon