Dla pewności przeczytałem swoje posty i za cholerę nie wiem co takiego musiałeś sobie ubzdurać że przywołałeś moją osobę pisząc to co napisałeś. Mój żart ze Szpeku i jego "filmy Marvela są nierozróżnialne" był aż tak wyrafinowany że go nie zrozumiałeś? Nigdzie nie próbuję odbijać (hę?) krytyki zdjęć z filmu bo i sam w zasadzie wstrzymałem się z oceną pisząc tylko że stylistycznie będzie to pewnie jak GOTG.
09-03-2017, 17:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2017, 17:29 przez Mierzwiak.)
(09-03-2017, 17:04)Juby napisał(a): Sorry, ale nie kupuję Hemswortha w krótki włosach jako Thora. Teraz wygląda po prostu jak Hemsworth, w stroju Thora.
A wczesniej wyglądał jak Hemsworth w stroju Thora i długich włosach, nie? A w "Rush" wygląda jak Thor tylko w wyścigówce. Kaman. ;) Spoko, co kto lubi, ale bawią mnie te komentarze o włosach Thora.
To ciekawe ile czasu po wydarzeniach z Ragnarok będzie się toczyć kolejna część Avengers. Żeby mu odrosły takie długie jak miął potrzebne by było chyba ze 3 lata. :P
"Thor Ragnarok" toczy się w tym samym czasie co "Civil War" a różnica czasowa między ta pseudo wojną a "Infinity War" chyba za duża nie będzie. Plotki mówiły, że "Black Panther" będzie też bezpośrednim wprowadzeniem do IW a sądzę, że ten zacznie się zaraz po CW.
"Doctor Strange" ma zdaje się całkiem spore przeskoki w czasie. Thor niewykluczone, że w trakcie CW był na tej planecie z Hulkiem i walczył z Hel w pierwszym starciu, CW trwało parę dni. Na Ziemie przybył więc już po CW.
Cytat:"Myślę, że dla małych chłopców i dziewczynek ważne jest to, by mogli oni pójść na film i zobaczyć w nim własne odbicie. Niesamowicie im zazdroszczę, że gdy już pójdą do kin, będą w nich mogli oglądać postacie z brązowym czy czarnym kolorem skóry – i to jeszcze w Kosmosie!"
Uwielbiam jak oni się "samoorają". "Przecież nie chodzi o kolor skóry ale... chodzi o kolor skóry". Od dziecka chcą ich uczyć, że kolor skóry jednak ma znaczenie?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
12-03-2017, 15:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2017, 15:59 przez shamar.)