Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Thor: Ragnarok (2017)
@Juby

Dla pewności przeczytałem swoje posty i za cholerę nie wiem co takiego musiałeś sobie ubzdurać że przywołałeś moją osobę pisząc to co napisałeś. Mój żart ze Szpeku i jego "filmy Marvela są nierozróżnialne" był aż tak wyrafinowany że go nie zrozumiałeś? Nigdzie nie próbuję odbijać (hę?) krytyki zdjęć z filmu bo i sam w zasadzie wstrzymałem się z oceną pisząc tylko że stylistycznie będzie to pewnie jak GOTG.

Odpowiedz
(09-03-2017, 17:04)Juby napisał(a): Sorry, ale nie kupuję Hemswortha w krótki włosach jako Thora. Teraz wygląda po prostu jak Hemsworth, w stroju Thora.
A wczesniej wyglądał jak Hemsworth w stroju Thora i długich włosach, nie? A w "Rush" wygląda jak Thor tylko w wyścigówce. Kaman. ;) Spoko, co kto lubi, ale bawią mnie te komentarze o włosach Thora.

Odpowiedz
Ja się zgadzam z Jubym, osobiście tęsknie za grzywą z Avengers, miał wtedy takie gęste i puszyste wlosy, które podkreślały jego status społeczny.

Odpowiedz
nie żebym był zwolennikiem dekucingu, no ale ewidentnie widać, że Thor będzie pozbawiony swoich boskich atrybutów, wiec kuca też :)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Ale wciąż posiada korzenia rodzinnego, więc pióra mogły zostać, co najwyżej mógł zostać pozbawiony szlachetnego beżowego blondu.

Odpowiedz
Bynajmniej nie ma zakoli jak Cavill.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Musi zostać utworzona petycja, by Thorowi oddano kuca :)! 

Odpowiedz
Kuc wróci w Infinity War w pakiecie z Mjolnirem.

Odpowiedz
To ciekawe ile czasu po wydarzeniach z Ragnarok będzie się toczyć kolejna część Avengers. Żeby mu odrosły takie długie jak miął potrzebne by było chyba ze 3 lata. :P

Odpowiedz
Nie musi mieć aż tak długich jak ostatnio. Starczyłoby na początek to co w 2011.

Odpowiedz
"Thor Ragnarok" toczy się w tym samym czasie co "Civil War" a różnica czasowa między ta pseudo wojną a "Infinity War" chyba za duża nie będzie. Plotki mówiły, że "Black Panther" będzie też bezpośrednim wprowadzeniem do IW a sądzę, że ten zacznie się zaraz po CW.

Odpowiedz
A skąd informacja, że dzieją się równocześnie?

Odpowiedz
Prosty wniosek z tego że na końcu Ultrona Thor leci do siebie aw Civil War go nie ma? :)

Odpowiedz
Jeden z twórców/aktorów tak powiedział.

Odpowiedz
(12-03-2017, 14:28)Mierzwiak napisał(a): Prosty wniosek z tego że na końcu Ultrona Thor leci do siebie aw Civil War go nie ma? :)

No ale mamy przecież krótkometrażówki z Thorem i scenę po napisach "Doktora Strange'a", który z tego co ogarniam, dzieje się po "Civil War".

Odpowiedz
"Doctor Strange" ma zdaje się całkiem spore przeskoki w czasie. Thor niewykluczone, że w trakcie CW był na tej planecie z Hulkiem i walczył z Hel w pierwszym starciu, CW trwało parę dni. Na Ziemie przybył więc już po CW.

Odpowiedz
@Grievous

Niby tak ale nie wiem na ile można je traktować jako kanon, bo to chyba jednak bardziej takie jajcarskie "co by było gdyby"; no ale zobaczymy.

Odpowiedz
Cytat:"Myślę, że dla małych chłopców i dziewczynek ważne jest to, by mogli oni pójść na film i zobaczyć w nim własne odbicie. Niesamowicie im zazdroszczę, że gdy już pójdą do kin, będą w nich mogli oglądać postacie z brązowym czy czarnym kolorem skóry – i to jeszcze w Kosmosie!"

https://naekranie.pl/aktualnosci/thor-ragnarok-tessa-thompson-o-kolorze-skory-walkirii-1726050

Uwielbiam jak oni się "samoorają". "Przecież nie chodzi o kolor skóry ale... chodzi o kolor skóry". Od dziecka chcą ich uczyć, że kolor skóry jednak ma znaczenie?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

JEST DOBRZE! ;)
Cigarettes and coffee, man. That's a combination.

Odpowiedz
Na widok ostatniej sceny autentycznie się zaśmiałem, choć wyglądało to technicznie średnio i trochę jak z innego filmu :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon