Ankieta: Jak oceniasz 1. sezon?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Witcher (Netflix, 2019-)
A yebał ją pies.

Zastanawiam się tylko po którym gwałcie Sapkovsky moralnie czuje się mniej obolały, bo kasa się zgadza, to wiadomo, ale teraz może już tylko przeżywać to jak zaadaptowano jego pracę, z panią pisarką pił wódkę, z panami od gier na bazie których napisał książki już nie.

Odpowiedz
Sapkowski ma w to wyjebane, jeśli jego zmarły syn miał dzieci to zarabia na tym kasę dla wnuków żeby miały mieszkania na początek dorosłości. Moralnie xD weźcie się zastanówcie czasem. To książki o potworach a nie konstytucja żeby nad moralnością wyborów biznesowych myśleć. Jeden chujowy serial nie wymazuje z istnienia książek i gier. A to pewnie nie ostatnie podejście ekranowe do Wiedźmina. Jak skasują ten serial za x lat ktoś się weźmie za reboot jak któraś gra znów wypali, i może wyjdzie lepiej.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Następna gra nie wypali bo jest już robiona przez tęczową ekipę.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak będzie.

Odpowiedz
Cholera, to już dzisiaj podobno.
Kto się zgłasza na ochotnika żeby obejrzeć i opowiedzieć reszcie?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(27-06-2023, 20:32)shamar napisał(a): Ta kretynka ponoć znowu powiedziała, że następny sezon będzie już zgodny z książka

O to pewnie Jaskra odpedałują...

Odpowiedz
Ja to widzę niestety w takich kolorach:

[Obrazek: maxresdefault.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Niestety?

Odpowiedz
A wie ktoś jak to wygląda z prawami do ekranizacji? To jest na jakiś okres?
Captain Obvious

Odpowiedz
https://www.facebook.com/WiedzminNetflix/videos/1485156738912264/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing
Chyba jednak będę oglądał. Srogi potencjał tu drzemie :)

Odpowiedz
Ale że Geralt zarąbał
Jak to tak?

Odpowiedz
Podobno niezła chujanga ten nowy sezon. Niech ktoś napisze jak zmienia twarz Cavilla, bo na to czekam tylko, w sensie jestem ciekaw. To może być hit telewizji.

Odpowiedz
Już drugi sezon oglądałem na siłę, pierdolę ten nowy, jak to jest, że niby Netflix, po amerykańsku, a wygląda to tak tanio, z perspektywy czasu zaczynam myśleć, że jakby w Polsce podeszli jeszcze raz do adaptacji to wyszłoby coś co na pewno wyglądałoby lepiej wizualnie, bo wieślix wygląda jak generyczny serial fantasy, równie dobrze mogliby go nazwać "Kroniki Smoka", albo chujwieco.

Odpowiedz
I Karolak na Geralta!

Odpowiedz
Dobra bez jaj, ale powiem to, Karolak gdyby schudł i dobrze go ucharakteryzowali to by lepszego Geralta zagrał niż Cavill, Cavill to cosplayowiec, on po prostu stara się wyglądać cool i nic więcej.

Odpowiedz
Obejrzałem 30 min, żeby sobie przypomnieć jakie to jest straszliwie głupie i jak brak w tym jakiejkolwiek myśli przewodniej, tylko bezmyślnie polepione idiotyczne pomysły w stylu - Rience tropi naszą trójkę, oni uciekają raz za razem, więc Rience idzie do jakiegoś handlarza potworami, żeby kupić ogrokaraczana (LOL), który wytropił Ciri na jakiejś zabawie, ale Geralt go usiekł w 5 sekund.

Ja pier...

Odpowiedz
Co oni zrobili z Jaskrem? Chcieli by wyglądał jak trans czy goth punk z lat 90?

Odpowiedz
(29-06-2023, 21:10)Dr Strangelove napisał(a): Obejrzałem 30 min, żeby sobie przypomnieć jakie to jest straszliwie głupie i jak brak w tym jakiejkolwiek myśli przewodniej, tylko bezmyślnie polepione idiotyczne pomysły w stylu - Rience tropi naszą trójkę, oni uciekają raz za razem, więc Rience idzie do jakiegoś handlarza potworami, żeby kupić ogrokaraczana (LOL), który wytropił Ciri na jakiejś zabawie, ale Geralt go usiekł w 5 sekund.

Ja pier...

Spoko. To się wytnie ;)

Odpowiedz
Ah, a pamiętam tą ekscytację w grudniu 2019 gdy jeszcze liczyliśmy, że to będzie uczciwą ekranizacja tylko zamiast cebulionów będą dolary i będzie pięknie :) Przypomnę, że ja po dwóch czy trzech odcinkach orzekłem, że to jest chujnia i nie ma co tracić czasu.

Lepiej zagrać w nową planszówkę Wiedźmin: Stary świat która jest całkiem zacna, a w wylosowanych, krótkich historyjkach jest więcej klimatu niż w całym Netflixowym serialu. Polecam.

Odpowiedz
Bardziej interesujące od tego serialu jest to, że Cavill sobie chyba zafundował przeszczep włosów, bo zakola mu zniknęły, nie żałuje sobie jebaniutki.

[Obrazek: 72639177-12243941-Handsome_Henry_opted_f...082632.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon