(18-06-2019, 22:59)Kuba napisał(a): Ktoś Euforie sprawdzał?
Dla mnie wielki blamaż HBO na razie. Dotrwałem jakoś do 30 minuty. Durne, nie mające nic wspólnego z prawdą (chyba, że faktycznie różnica miedzy nastolatkami w USA a u nas jest taka wielka), nastawione na kontrowersje, wkurzające i kiepściutko zrealizowane. Wielkie rozczarowanie, liczyłem na dojrzałe podejście a póki co wyszło jakieś bełkotliwe nieporozumienie.
Może to tylko pilot...
Jeszcze nie widziałem, ale obejrzę choćby dla Zenday'i. Ciężko mi uwierzyć, że jest kiepsko zrealizowane, bo trailery wyglądały świetnie pod względem zdjęć, ogólnie realizacji, trochę jak Trainspotting w wersji młodzieżowej. Może miałeś zbyt wygórowane oczekiwania? Bo serial zbiera raczej same pozytywne głosy, a na pewno Zendayą wszyscy się zachwycają. Spotkałem się tylko z jedną nie aż tak pozytywną recką, że to tylko przyzwoita produkcja z fenomenalną rolą dziewczyny, ale tak to większość na plus. I nie mam na myśli Kaji z JNP, choć też się zachwyca, bo ja bardzo często mijam się z jej gustem:) Jestem ciekaw też jak mi podejdzie, bo nie oglądam prawie w ogóle seriali o nastolatkach, odrzuca mi od większości young adult. Więc też może mi NIE podejdzie to może być jeden z tych seriali co (prawie) wszyscy chwalą, ale nie ja, tylko że ja jestem stary pryk:-)
Podobno też twórca serialu, choć to produkcja inspirowana izraelskim serialem, dołożył do serialu sporo ze swoich przeżyć z wieku młodzieńczego, a co ciekawe jest to syn Barry Levinsona.
18-06-2019, 23:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2019, 23:37 przez michax.)