(21-10-2024, 11:41)PropJoe napisał(a): Przy całej mojej miłości do niej, dzięki bogu Cuaron zatrudnił młodą aktorkę a nie próbował odmładzać Blanchett.Zdecydowanie już za stara i by to nie przeszło. George za to tak średnio przypomina mi młodą Blanchett, było nawet takie ujęcie, że z twarzy to ona o wiele bardziej mi przypominała Angelinę Jolie.
Cytat:Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to postawy Jonathana w scenach pierwszej gry wstępnej. Niby to trochę (ale przecież tylko trochę) starsza i bardziej doświadczona kobieta go uwodzi, ale on już też przecież się pokazał z gołą dupą w pociągu. A tu kurde, chłopie, przychodzi co do czego a prawie straciłeś szansę, bo byś "pocałował w policzek i może usta". Trochę byłem zażenowany.Nie czepiałbym się. Chłop jest młody i miał dopiero pierwszą dziewczynę, to nie czyni z niego od razu pewnego siebie ogiera. Ja kupuję to, że taki gówniarz mógł być nieśmiały i trochę spanikować w sytuacji, gdy niespodziewanie z nieba spada mu napalona kobieta 10/10.
Cytat:Co do reszty to jestem mniej entuzjastyczny.Masz rację z tymi zarzutami, ale ja pozwolę sobie mój entuzjazm zachować, a na krytyczne spojrzenie i uczciwą ocenę przyjdzie czas gdy poznam całość.
21-10-2024, 12:13