Mandy (2018) (Reż. Panos Cosmatos) (Starring Nicolas Cage)
[Obrazek: mandy-final-digitalversion-poster-copy1.jpg?w=450]

Film miał właśnie swoją premierę na Festiwalu Sundance i pomijając świetne recenzje wielu wróży mu szansę na stanie się filmem kultowym.

Cytat:Akcja filmu rozgrywa się w 1983 roku. Bohaterem jest  Red Miller, złamany mężczyzna polujący na członków religijnej sekty, która zamordowała jego ukochaną. 

Na razie nie ma jeszcze zwiastuna ani daty premiery. O ile film trafi do szerszej dystrybucji, ale dobre recenzje może temu pomogą. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Trailera brak:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Reżyseria: Panos Cosmatos.

[Obrazek: vH3cm4C.gif]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Na papierze brzmi jak "must see", które niedługo może zostać przytulone przez Netflixa :)
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Chciałbym, bo wtedy zobaczylibyśmy to niedługo. W innym wypadku pewnie jakiś rok czekania.

Odpowiedz

trailer

Odpowiedz
Jarałbym się w opór, ale zamiast Cage'a wolałbym kogoś innego.

Odpowiedz
Ale pojebane. Kiedy premiera?

Odpowiedz
W Polsce pewnie wcale, w Stanach obstawiam limitowaną dystrybucję, albo od razu VOD.

Odpowiedz
Jej, czego tu nie ma, tygrysy nawet. Trzeba będzie obejrzeć, jest tłinpiksowy potencjał.

Odpowiedz
Jak VOD to dobra wiadomość, będzie w sklepiku to się obejrzy. Aż tak mnie nie posrało, żeby pieniądze na Nicka Cage'a wydawać.

Odpowiedz
Nie muszę czytać recenzji by wiedzieć że Cage będzie w tym filmie szarżował jak w dobrym "Złym poruczniku" Herzoga czy w niezłej komedii "Army of One" opartej na faktach o amerykanie, który wierzył, że Chrystus kazał mu dorwać Bin Ladena, bo Bóg miał dość nieudolności amerykańskich służb:-D

Więc zapowiada się kolejny (trzeci, czwarty?) z dobrych filmów z Cagem i dobrą rolą aktora w ostatnich latach:-)

Odpowiedz
THIS SHIT LOOKS AMAZING. Dawno się tak nie podjarałem.

Odpowiedz
Zwiastun wygląda obłędnie, ale pewnie film do dystrybucji nie trafi. To też ostatni soundtrack Jóhanna Jóhannssona przed jego śmiercią i z opinii też był wysoko chwalony, a więc czekam podwójnie. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Do przesłuchania kawałek świętej pamięci Jóhannssona. Bardzo klimatyczny, podoba mi się:
https://pitchfork.com/news/johann-johannssons-mandy-soundtrack-his-final-work-to-be-released/?mbid=social_facebook
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Świetny kawałek. Poprzedni film Cosmatosa pod względem muzycznym był znakomity, myślę, że tutaj będzie podobnie.

Odpowiedz
Kolejny kawałek:

Przygotowując się na "Mandy" obadałem debiut Panosa Cosmatosa "Beyong The Black Rainbow". Strona audiowizuala wymiata, ale jeżeli już chodzi o samą fabułę, to jednak zdecydowany przerost formy nad treścią i miejscami trochę mnie ten film męczył. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Film zadebiutuje na amerykańskich stronach VOD 14 września, więc pewnie będzie do dostania w sieci już niebawem.

Odpowiedz
Oby, oby, gdyż w środę był pokaz w Berlinie na festiwalu filmowym fantasy i w jeden dzień wszystkie bilety zostały wyprzedane i nie dałem rady zobaczyć :(
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Podano do stołu;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon