Ankieta: Jak oceniasz 1. sezon?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Witcher (Netflix, 2019-)
Fragment rozróby na uczcie w Cintrze:

Montaż mi trochę zgrzyta.

Odpowiedz
Zdaniem Henryka, fani kórzy głośno krytykują produkcje które uważają za słabe, nie są wcale toksyczni, tylko głęboko oddani temu co tak lubią i mają pełne prawo wyrażać swoją opinię na ich temat.

que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Biedny ten fragment, jakoś nie nastraja pozytywnie.

Odpowiedz
Kimmel to niezły gość. Pamięta książki jak był dzieckiem.

Kimmel w 2019 - 52 lata xD
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Oglądałem, Kimmel nie jest specjalnie lotny, ale tutaj przeszedł samego siebie.

Za taką kasę mógłby chociaż wygooglować podstawowe rzeczy by nie wyjść na idiotę.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
cóż, rożne rasy się różnie starzeją
tak że o.

Odpowiedz

Odpowiedz
Pierwsza myśl - Żebrowski brzmi lepiej niż Cavill.

Fajnie, że będzie pełny wybór. Jeśli ten sezon będzie (przynajmniej) znośny, to po wersji z napisami obejrzę drugi raz, z dubbingiem.

Odpowiedz
(06-12-2019, 11:36)Capt. Nascimento napisał(a): Pierwsza myśl - Żebrowski brzmi lepiej niż Cavill.
Najlepsza wersja językował, to byłby Żebrowski jako Wiedźmin, a reszta obsady oryginalne głosy aktorów :)

Odpowiedz
No i teraz będę musiał obejrzeć także z dubbingiem...

Odpowiedz
Też skłaniam się ku dubbingowi, drażni mnie ten rodzaj głosu który ma Geralt w amerykańskiej wersji gry oraz, to że Cavill się nim ewidentnie inspirował. Pozostawia takie wrażenie, jakby próbował obniżyć głos by zrobić na kimś wrażenie, nie jest to, że tak powiem organiczne, ale na ten moment to cała gra Cavilla z tego co widzę w zwiastunach wydaje się taka nienaturalna.

Odpowiedz
Brzmi to tak samo tragicznie jak każda inna aktorska produkcja z dubbingiem.

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę, że Cavill zaczynał karierę od ról szekspirowskich (tak przynajmniej czytałem), liczę że tutaj będzie mógł pokazać coś więcej aktorstwa niż do tej pory (mimo swojej mało ekspresyjnej - jakkolwiek męskiej - facjaty).

Ale Żebrowski też pewnie da/dał z siebie wszystko.

Odpowiedz
Żebrowski jako Cavill? Hm... zaskakujący wybór.

Pewnie polskich fanów Króla Lwa i Aladyna szlag trafia, tu wzięli Żebrowskiego znowu jako Wiedźmina, a w przypadku remake'ów musieli obejść się smakiem :).

Odpowiedz
Cavil z głosem Żebrowskiego?
Nie...
Widać ujawnia się ukryta opcja dubbingowa
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wiesz, w tym przypadku mamy do czynienia z polskim pierwowzorem i tak podświadomie człowiek obejrzałby to z polskimi głosami.

Odpowiedz
Nigdy w zyciu nie obejrzalbym tego z polskim dubingiem czy lektorem. W internecie pojawiaja sie glosy, ze powinien to byc Rozenek jak juz cos. Rozumiem te glosy, ale mam to gdzies bo nie bede kalal tego serialu dubingiem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(06-12-2019, 15:29)OGPUEE napisał(a): Wiesz, w tym przypadku mamy do czynienia z polskim pierwowzorem i tak podświadomie człowiek obejrzałby to z polskimi głosami.

Dokładnie.
Wiedźmin domyslnie powinien być po polsku, więc jest to wyjątkowa sytuacja i mogę obejrzeć z dubbingiem, choć pierwszy seans planuję z napisami. Z lektorem też oczywiście obejrzę.

Żebrowskiego w dubbingu już sprawdziłem przy okazji oglądania z córką Dr.Strange'a/IW/Endgame i był spoko, jako wiedźmin też był jednym z plusów polskiego serialu, więc jestem ciekaw jak tu wypadnie.

Odpowiedz
Jak już ściągnęli do dubbingu Żebrowskiego to mogli by się postarać i dać całą obsadę z naszego serialu, np. Zamachowskiego, Bitner, Wolszczak ;)

Odpowiedz
Zaczaiłem że żartujesz dopiero jak sprawdziłem kogo grała w Wiedźminie Bitner.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon