Evil Dead 2013
(10-03-2013, 01:17)shamar napisał(a): Pogódź się z tym albo przyjmij leki na "szanuję zdanie innych osób, choć się nie zgadzam" :)
Że niby ja nie szanuję odmiennego zdania innych? Przepraszam panie "Zostaliście otumanieni dlatego podoba wam się Dredd", ale coś ci się chyba ostro w główce przestawiło.

Odpowiedz
(10-03-2013, 01:33)Mierzwiak napisał(a): Że niby ja nie szanuję odmiennego zdania innych?
Teraz niby tak. Ale ja pamiętam dawne czasy, mimo leków i sklerozy :)

(10-03-2013, 01:33)Mierzwiak napisał(a): ... ale coś ci się chyba ostro w główce przestawiło.

Nie. Po prostu nie rozumiem tej wszechfascynacji tym średnim, acz poprawnym, filmem. I tyle, nie drę o to przydużego kasku ;)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jej nawet tu musicie o Dreddzie? Jak to w ogóle możliwe? :) Shamar spazmy czy marudzenie to jeden wiesz co, skoro Ty marudzisz to ktoś równie dobrze może się spuszczać.

Odpowiedz
Racja. Róbta co chceta.
Ale ja akurat staram się podchodzić do wszystkiego "na zimno"

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak w ramach śmiesznej ciekawostki, użytkownicy You Tube'a piszą skargi do Google, że pierwsze sekundy tego spotu TV są dla nich zbyt straszne. Spot zebrał już prawie 700 tys wyświetleń, oczywiście nie spodziewajcie się niczego strasznego, to tylko nadwrażliwi Amerykanie lub sprytna kampania reklamowa. Tutaj o całym zamieszaniu http://www.imdb.com/title/tt1288558/board/thread/211935535

A tutaj nieszczęsny choć fajny spot

Odpowiedz
"Don't skip it" jest bardziej zabawne niż straszne, szczerze mówiąc.

Odpowiedz
Jak dla mnie sympatyczna sztuczka montażowa, podobno na filmie mówi w tej scenie "don't you dare cut it off bitch!" czy coś w tym stylu.

Odpowiedz
(17-03-2013, 22:06)nawrocki napisał(a): "Don't skip it" jest bardziej zabawne niż straszne, szczerze mówiąc.

To chyba też dobrze? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Na RT jak narazie 76% - 13 pozytywnych do 4 negatywnych :) Takze jak na horror/slasher jest bardzo dobrze.

Odpowiedz
Nowy plakat, niestety jak na razie tylko taki malutki
[Obrazek: evil-dead-quotes-poster.jpg]

oraz nowy klip. Dźwiękowe i wizualne nawiązania do oryginału, ale wszystko przetworzone w nową-starą scenę. Jest ok.

Odpowiedz
Klip fajny, plakat mi się nie podoba. Nie lubię, kiedy 2/3 plakatu zajmują informacje, jaki ten film jest świetny.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nikt tego nie dawał chyba

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_704787&feature=iv&src_vid=fiuwv-ZX9d0&v=VI9elSrw0r0

Odpowiedz
Jeśli ktoś natknie się na 4 klipy z "making of" to niech ich nie otwiera. Naciąłem się na jeden, przeczytałem opis drugiego, są tak pełne spoilerów, że nie wiem jak ktoś z marketingu mógł je wypuścić na 2 tygodnie przed premierą. Powiem tylko, że nie oszukiwali, wszystkie efekty to robótki ręczne.

Odpowiedz
Ide na bank do kina :) juz dawno nie bylem na zadnym horrorze :)

Odpowiedz
(24-03-2013, 22:06)Szaman napisał(a): Jeśli ktoś natknie się na 4 klipy z "making of" to niech ich nie otwiera.

A ja otworzę. Nie mam parcia na brak spoilerów w rimejku takiego filmu.

Odpowiedz
Jakby ktoś chcial wspomniane klipy obejrzeć - http://bloody-disgusting.com/news/3225034/heres-a-ton-of-footage-from-behind-the-scenes-of-evil-dead-major-spoilers/#more-3225034
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nie ogladam pierdole :D chce miec czysty fun na tym seansie :)

Na RT juz 82 % :)

Odpowiedz
Z fejsa Piotra Plucińskiego:

Cytat:"Martwe zło" jest filmem tak NIEPRAWDOPODOBNIE BRUTALNYM, że zdezorientowana publika multipleksu szuka odreagowania (czyt. śmiechu), gdzie tylko jest go w stanie znaleźć, najczęściej tam gdzie w ogóle go nie ma. Tym bardziej, że jest to film na wskroś poważny i włażący głęboko pod skórę gatunku. Ostatnio coś takiego widziałem na "Antychryście" i tylko na pozór jest to porównanie z powietrza. Kawał horroru.

Odpowiedz
Okej, przesądzone: z mojej strony wizyta w kinie obowiązkowa. To będzie pierwszy horror od czasu... "Antychrysta", jaki obejrzę na dużym ekranie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon