Nie wierzę, że muszę to ciągle powtarzać. Prywatny, korporacyjny (oczywiście) system służby zdrowia, w którym banda psychopatów morduje ludzi za niepłacenie w terminie za organy. Do tego biedacy (nielegalni imigranci?) koczujący gdzieś na peryferiach miasta pozbawieni podstawowych "praw", ścigani przez korporacyjnych psycholi. No i oczywiście predatory credit-card lenders. Jeżeli to nie jest antyutopijna wizja spłodzona przez lewacki umysł, to ja nie wiem, co nią jest. Brakuje tylko sceny, że dzieciak wchodzi do sklepu z bronią, kupuje karabin i idzie zabijać rówieśników, bo lobby rozbrojeniowe tak chce!!!11
Wpisz sob w googlu Jude Law repo man health care alb Live Schreiber Repo Man health care i masz - wszyscy gadają to samo:
I love the idea that, if you ask the question of what happens to health care if we continue to treat it like a privatized for-profit industry.
Najwyraźniej jesteś jedynym, który nie widzi tego, co się w tym filmie odpierdala, i jaki przekaz idzie w eter.
Oczywiście, że można. Ja byłem dwukrotnie banowany na lewackich blogach, a moje komentarze usuwane, gdy pod recenzją tego filmu pisałem o rzeczach, które Verhoeven przemilczał a propo Detroit.
Wpisz sob w googlu Jude Law repo man health care alb Live Schreiber Repo Man health care i masz - wszyscy gadają to samo:
I love the idea that, if you ask the question of what happens to health care if we continue to treat it like a privatized for-profit industry.
Najwyraźniej jesteś jedynym, który nie widzi tego, co się w tym filmie odpierdala, i jaki przekaz idzie w eter.
Cytat:Równie dobrze można jechać np. po Robocopie, że to lewacki film, bo verchowenowi nie podoba się wolny rynek, korporacje, nachalny marketing etc.
Oczywiście, że można. Ja byłem dwukrotnie banowany na lewackich blogach, a moje komentarze usuwane, gdy pod recenzją tego filmu pisałem o rzeczach, które Verhoeven przemilczał a propo Detroit.
09-05-2014, 07:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2014, 08:04 przez Mental.)